Kinder Sjokolade

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Kindermaxi.jpg

Kinder Sjokoladen er kanskje det sterkeste organiske rusmiddelet vi har til dagsdato på planeten Jorden. Dens karbonatom stammer delvis fra kokaplanten og delvis fra lotusplanten, hvilket tilsier at dette fremstiller en sterk type rus. Mange snuser også dette produktet. Det kan medføre umiddelbar trasport til planeten Diabetus.

Utbredelse i verden[rediger]

Rusmiddelet er spesielt utbredt i krigsherjede land som USA, England, Tyskland og Norge. Det merkelige er at selv om dette rusmiddelet hovedsakelig er basert i Tyskland, reklamerte ikke en mann med navnet Adolf Hitler for denne sjokoladen, uavhengig av hvor "kinderlich" eller barnlig utseende han hadde.

Kjemisk sammensetning[rediger]

På fagspråket er den kalt monocannalotucotylepoly, og navnet tilsier at dette kan ikke være bra for noen. Oppskriften til dette rusmiddelet er kort men dog innviklet, man har deriblant "Zucker". Og som vi har erfaring med fra kjemitimene er ALT med bokstavene Z Y X gifter eller konsentrerte syrer. kinder(ghbmalsd) virker ekstra negativt nor blinde folk bruker det det er fordi det har stoffet cn(chuck norris) so de [email protected] sjokk og dor.

Brukererfaring fra virkeligheten[rediger]

Så et innlegg fra en lokal freelanser: En 15-åring mener at det er den meget omtalte rusmiddelet "kinder sjokolade" og spesiellt den større utgaven kalt "kindermaxi" som har ødelagt livet hans. Han mener altså at den er MEGET avhengihetsskapende, faktisk på høyde med crack eller kokain, som en 15-åring selvfølgelig vet alt om. Den 15 årige gutten uttaler seg slik mellom inntakene av den omtalte sjokoladen "Det går ikke bare med 1 om dagen, ikke 2 heller. Neida, jeg må MINST opp i tallet 4. Dette går da også kraftig utover lommeboken siden jeg sjelden bare kjøper 4." Den økonomisk kriserammede 15 åringen anbefaler uvitende om å holde seg langt unna sjokoladen i rød og hvit innpakning.

Ingredienser[rediger]

Kjente misbrukere[rediger]