Kinesisk nakenhund

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Stygg hunderase, gjerne etterfulgt av stygge eiere. Hundene har rabies, ser opptygde ut og har ingenting positivt å bidra med. Kinesiske nakenhunder har forkortelsen CC, som betyr Chinese Crap.

En nakenhund


Opprinnelsen[rediger]

I år 745 før Jesusbarnet og Wenche Foss, var det ikke rent sjeldent å se en kinesisk alkoholiker. På den tiden fantes det "vomdynge" som betyr det samme som oppkastplass. Her kastet den ene etter den andre opp, og utifra sølen av slog, matrester og fossiler av skadedyr ble det dannet en liten kropp uten hjerne og pels som siden fikk navnet CC.

Den gang var det også vanlig og være ekstremt svaksynt noe som resulterte i at noen tok disse avfallstoffene inn i hus og hjem. De som var utrolig dårlig med dyr skaffet seg også denne skapningen siden det ikke var så nøye med hvordan de ble behandlet.

Hva nå?[rediger]

Merkelig nok er det mange som har en eller flere av denne saken i sitt eget hjem, det beste er å overse de og vente på at de endelig skal innse hvilken tabbe det de har gjort. Og når den tid kommer kan de glede seg over at flere steder tilbyr å bytte din Chinese Crap mot en kebab.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.