Kjempesjansen

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Kjempesjansen er en sjanse du bare får en gang i livet,På samme måten som at du bare kommer til å se Bambi på isen en gang!

Sjansen til at du blir med på Kjempesjansen er ikke omtalt, men vi regner med at det er rundt 0.1367% per 10.000 innbyger i Norge. I 1950 vant Alexander Rybak kjempesjansen med storm, men hadde et stort nederlag året som fulgte. Rybak vant hele 753,50 kr som han brukte på stoff og på andre rusmidler. Rybak vant eurovision 2000 etter han danset naken med fiolinen sin, Jentene ble irritert og kasta steiner og spytte klyser på han, mens guttene og mennene slengte slengkyss. I 2001 tok Rybak sitt egent liv på grunn av stort press dagen før Melodi Grand Prix. Sendere fant de ut at grunnen til drapet var at han ble alltid eid på world of warcraft, på grunn av at han sugde men han klarte jo ikke stoppe for han var 80 år og utrolig hekta på det rakanes grusome bra vidio spillet som vi alle elsker så høyt. World of warcraft er et 2D spill med svart/hvit bilde. Spillet går ut på og skille musen fra katten sånn at musen ikke dreper katten, man skal også løse kryssord med farger, men uheldig nok er det ikke farger så det er umulig og vinne. Dette er vel grunnen til World of warcraft også kalt Wow eller world of warcrack sin store suksess.

Litt senere etter årene ville blizzard fortelle hvorfor dem lagde et spill med så stor suksess, dem hadde lagd filmer av tom&Jerry og Det Buskhalede Ekornet, og dem var store og populære på Pokemon Kort. dem lagde et spill som de fleste syns er bedre enn wow som heter Pokemon Elevution Runescape Tebia. Blizzaard også kalt Snøstorm gikk konkurs men ingen kunne vite hvorfor siden det var så stor suksess og at dem tjente rundt 1500 kr om dagen.

Tebia som er lagd for Kjempesjansens deltagere som ble lagd av Rybaks familie i 1927 da Alexander ble født. Spillet var en stor suksess, flere enn 40 personer spilte det i uka. Tebia går ut på å ha mest mulig fettnerd på sin side sånn at veien til seier blir større. Det finnes også "PL" eller polaker som spiller Tebia, de lever av dette utrolig gjennomtenkte spillet om maktsyke.

Pic2.jpg