Kjerringa med staven

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Den berømte madammen var svært kjent i det kontroversielle politiske miljøet. Spesielt er vår kjære politiker kjent for sitt arbeid som vi alle vet, som stifteren av AP, RV og KrF. Men det er ikke denne delen av artikkelen vi skal legge størst vekt på. Tvert imot skal vi faktisk ta en titt under skjørtet på fruen, for å se hva slags person hun egentlig var og er.

Det er faktisk vanskelig å tro at Kjerringa med staven var en kjent soldat, men jo da; det var hun! Vi må rett og slette understreke hennes heroiske innsats under Den kalde krigen. Hun ble tildelt "The American Heroic super soldier medal of honor, fame, stardome and glory" eller både kortere og lettere sagt; krigshelt.

Men du sitter kanskje og tenker på hva slags person som stifter to partier og blir tildelt ”krigs-medaljen"... Jo, det skal jeg med glede fortelle deg. Det er nemlig ikke uten grunn at Valgerd Svarstad Haugland byttet navn til "Kjerringa med staven"; denne staven gjenspeiler seg faktisk i hennes glans og stjernestatus! Faktisk til hele bakgrunnen og historien bak denne stolte og ærefulle medaljen. Historien starter faktisk om bord i et stort Krigsskip som var på hemmelig oppdrag til statene, men noe var galt da dem kom til et bestemt punkt. Historien får du servert her:

Valgerd visste forskjellen på mann og kvinne og var svært lydig. Hele krigshistorien stammer faktisk fra en vits hun fikk fra Kaptein Sabeltann, som hun da tok kanskje litt seriøst. Skipet deres kunne faktisk ikke komme seg videre pga svært eksplosive mineblokkeringer, og det svære mannskapet på 100 mann var smågretne og ville faktisk snu. Men Kapteinen visste råd, og det Kapteinen sa var:


- Hey, Valgerd! Har du noen gang sett filmen "Daredevil"?

Valgerd tenkte som deg og sa:

- Selvfølgelig har eg det! Ka slags menneske tar du meg for?

Sabeltann lo så magen rista og fortsatte:

- Vel, da har du vel lært noen triks av filmen regner jeg med?

Valgerd ble litt små nervøs og ville såklart imponere Kapteinen og fortsatte:

- Klart eg har det! Eg er sprek som ei høne eg for pokker!

Sabeltann lekte smart ved å gni seg i skjegget nedentil og sa:

- Vel om du klarer å leke "Daredevil" her og nå, så skal du få 50kr.

- Ka vil du eg gjøra då?

- Du skal bare ta bind for øynene og fjerne et par miner, bruk den kosten der borte til å dytte på dem.

- Sure, why not lzm...

Så slik gikk det til at Valgerd Svarstad Haugland reddet et helt skip med hundre mann ombord og ble dermed kalt; Kjerringa med staven!(som hun senere byttet navn til)

Happy ending!

Kjerringa med staven oppfant også rullekebaben, kebabpizzaen og slang-ordet "babbe".

- Valgerd mottar helteprisen