Klepp

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

]]

Klæppø
Kloppe
KleppFlagg.jpg
(flagg)
1.png
(våpenskjold)
«Sga me ta oss ei lidå?»
Orre.jpeg
Hovedsteder Statoil Klepp og Coop Mega
Største byer Kleppe
Innbyggertall Varierer med tanke på driften i Tyskland
Offisielle språk Skikkele Finmalt Jærsk og en lokal variant av Spynorsk
Styreform Nazistisk jødevalgt diktatur
Jødekeizer: Espen "Lodepus" Lode
Statsminister: MacGyver, under aliaset "Magnus Husveg"
Selvstendighet Er ikke selvstendig
Avhengig av Kye, pannekaker, vakre kvinnfolk, Coop Mega og Statoil Klepp
Uavhengig av Norge
Valuta Magmynt (1 Magmynt = 10 Magøre)
Tidssone Har en egen klokke som følger traktoren

aæøskng awoejrbgae = Men atte ÆÆÆÆÆÆgggg

Nasjonaldag Sputsniks fødselsdag
Landkode
Toppnivådomene hmk.
Nasjonalsang:
«Ein skål te - Gunslingers»

Tore Tang om Kleppe: Sattan for ei sjidhåla

Geir fra Valen om Kleppe: Dette her e ein veldig fine plass, jallefall om du e keen på å jazza opp kyllingane, på en måde.

Magnus fra Klepp om Klepp: Klepp er ein plass der alle kjenner ingen og ingen kjenner alle.

Jon Bøen om Kleppe: Æg æ jysla fornødde og stolte øve å komma fra denne plassen, kæ æ de me ikkje har hær?

Klepp er en relativt liten kommune, som ligger både til høyre og venstre for New York på globusen. Rundt i gatene er det kun bønder med strå i munnen som vandrer rundt. Og den store fuglen i rundkjøringen lander der hver dag klokken 10. Den er egentlig rosa, men siden alle på Klepp er fargeblinde, så er fuglen blå. Det er også mange kuer på Klepp, de sier ikke mø, de sier hest hest hest. Statoilen på Klepp er høydepunktet for alle traktorkjørere. Her har de god pølse av ku. Mcdonalds er også en kjent foringsplass, mange verdalsbøer går ofte hit etter en lang arbeidsdag.

Innbyggara: Espen Lode!

Slagord = Men atte ÆÆÆÆÆÆgggg

Historie[rediger]

Klepps historie er preget av vold, masseutryddelser og orgier av uante proposjoner, De er verdenskjent som sponsorer av Taliban og Al-Qaida.

Grunnleggelse[rediger]

Klepp ble grunnlagt i år 0 av noen jødesigøynere som hadde svingt av feil i rundkjøringen i Kristiansand. Da de kom til dette lovende stedet bestemte de seg for å lage et nytt Babylon fullt av horer og øl. De lokale indianerene omfavnet dette idealet fullt, og Klepp har siden den gang vært en eneste stor fyllefest. I 1554 var festen i fare med å ta slutt da alkoholelva bak Statoilen nesten hadde tørka ut fullstendig. hadde det ikke vært for Djenghis Khan som var på tour i Rogaland hadde nok ikke Klepp vært en like sentral stat slik som den er i dag.

Den Orrske Invasjonen[rediger]

i 1945 da skjedde det noe stort her i Klepp. Men det vet ikke vi så mye om.

Oppdatert informajson[rediger]

Nå har vi funnet ut ganske mye om Klepp og de. Klepp har som vi vet ofte vært i konflikt med Ålgård som de ikke fant. Da Lars Monsen oppdaget Ålgård litt oppe i fjellene, førte det til at Klepp ordføreren (har ikke funnet ut hvem det var på den tiden) fant ut at han/hun ville samle sammen alle de beste traktorsjåførene til å legge ut på en eskursjon til Ålgård for å finne ut hvor alle høyballene og damene ble ført hen. Da kom de over det som kalles for Figgjo (en ganske snål plass) også Kongeparken fant de som de da prøver sammen med NATO å ta over hvert år under dekk navnet Landstreffet hvor det altid ender med en heidundrende fyllefest som gjør at resten av ålgårdbuene blir sinte og jagde vekk.

Invasjonen av Jæren[rediger]

Da NATO bestemte seg for å invadere Jæren i 2002 og en halv, så var Klepp en av de få statene sammrn med Stavanger som valgte å holde seg nøytrale, de valgte i stedet å alliere seg med Taliban i deres krig mot USA og Nærbø

Nasjonalmat[rediger]

Nasjonalmaten i Klepp er kebab. Alle spiser minst 2 rullekebab per dag. Favorittkebaben i Klepp kommer fra Klepp Bistro men mange sære kleppbuer pendler til Bryne for å kjøpe kebab fra Happy Time. Rekorden for flest rullekebab er 50 og rekordinnehaveren er Tor Olav Sinnes.


Kjente Personer[rediger]

Sondre Maudal er den mest kjente personen i Klepp ettersom han kom på 2. plass i VM(vestlandsmesterskap) i Guitar Hero der han vant et spill til en Xbox han ikke hadde. I tillegg er han på topplista på Minecraft Survival-Games, men det varierer litt hvilken plass han er på ettersom han skifter mellom Minecraft og andre spill. Han pleier å ligge på noe mellom 40. plass og 15. plass.


Sondre Maudal i full sving under VM i Guitar Hero!