Knut Arild Hareide

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Knut Arild Hareide (født 1. april 1992 et sted på Vestlandet) er en tidligere statsråd og politiker. Nå er han sabotør i næringslivet.

Personen[rediger]

Innehar sykdommen kvadruppel småmuskulus, noe som har bidratt til å gi ham et renomè som pingle. Han har imidlertid dratt nytte av dette for å oppnå sine personlige mål (se under). Under det svake ytre skjuler det seg nemlig en seig og farlig "jævel".

Karriere[rediger]

En venstrevridd revolusjonær som infiltrerte Bondevik-regjeringen i håp om å å styrte sentrumsregjeringen. Planen lykkes i den grad at Bondevik-regjeringen måtte gå av, men Hareide lykkes ikke å kapre makten med sitt AKP, som senere slo seg sammen med RV og ble til en forferdelig venstresuppe, nemlig partiet Rødt.

Hareide forsto at planene hans var mislykket og forlot dermed politikken. Han gikk så videre til å infiltrere næringslivet, og jobber nå med å styrte Norges blandingsøkonomi gjennom sin jobb som organisasjonsdirektør i Schibsted.

Allikevel skal sies om Hareide at han er livsfarlig i fred og fullstendig ubrukelig i krig! Mannen er faktisk fullstendig ubrukelig i hva det skulle være! Han kan ikke som nabo hverken hjelpe deg i å rygge på plass hengeren eller å hjelpestarte bilen din. For å summere enkelt kan vi si at mannen er komplett ubrukelig!