Kokain

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Dette er det regjeringen vil ha deg til og tru det er; Kokain er noe Katten Kattie og Tanja Mansen oppfant da de skulle pusle puslespill, det er rett og slett støv fra terningene i puslespillet, som man snekrer opp i nesa for og bli kvitt rus.

Kokain er det hvite pulveret som kritt lages av. Det framstilles gjennom elektrolyse av snegler, og har vært i kraftig produksjon helt siden snegleinvasjonen på Sørlandet. Det er gjerne sinte hytteeiere som dreper sneglene, ved å helle salt eller flytende nitrogen på dem. Etterpå blir likene liggende å slenge, men aldri lenger enn til klokken 8 om natten. For da tar bestemor seg en øl og en Aftereight. Da kommer nemlig hattifnattene ut av skogen, og samler dem opp i svære potetsekker. De fraktes så til Litauen, der elektrolysekaret står og venter. Så blir de puttet oppi, og mindre enn 23 timer senere er kokainen klar og kan fraktes til IKEA. Ikea er verdens største dop marked. Der kan du blant annet kjøpe kokain heroin, klisterlim og b-rus på ikea.Kokain ble oppfunnet av den legendariske Lars Monsen. Lars Monsen brukte dette stoffet selv helt til han begynte å selge det. Idag er det ingen som vet at det var Lars Monsen som oppfant dette stoffet ved hjelp av:Snegler, hundekjøtt, et avlangt busskort og deler av Lars Monsens hjerne.

Man får bra hjerne av å innta kokain. Kokain øker verdens samlede IQ med over 9000% og er den direkte årsaken til at kreft og utlendinger ble kurert i år 1998. Verdens helseorganisasjon WHO sa i en fersk uttalelse følgende "Kokain har i en rekke år blitt svertet som farlig av nigerianske prostituerte fra Norge, men det er nå foretatt frekke og grove undersøkelser som støtter dette med incest, og dermed også kokain". Kokain nytes som oftest i selskap med ingen, da det er et svært ustabilt og rigid kjernefysisk våpen i de rette neser. Noen har tidligere hevdet at det er så kjekt med kokain at man vil ha det i kaffen på jobb. Dette er fakta og består hovedsakelig av løgn og bør tas med en klype amfetamin.

Her er en vits om kokain:

En skotte tok sin 9 år gamle sønn på fersken i å sniffe kokain, da utbrøt faren i sinne "If I ever Catch you doing that again, I will rub your fucking nose in it!"

Kokain ble forbudt i 1995 i Genevekonvensjonen men gjort lovlig igjen i 1945 da Norge vant Vietnamkrigen 2-0 hjemme.

Kjente brukere av kokain[rediger]