Kommunist

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

En kommunist er en som støtter den kommunistiske tankegangen. Kommunisten er gjerne fra Kina eller sovjet,eller sympatiserer med en av disse. Kommunisten snakker ofte flytende russisk. Kommunismen oppstod da Fanden gikk tom for ideer, og oppsøkte den da så skjeggete Karl Marx, og ga han en idè for å gjøre verden ille, og klar til dommedag. Kommunismen ble oppløst da julenissens slede kræsjet i Sør-Berlin, så nissefar måtte komme seg over til Nord-Berlin til fots. Nissen ødela Berlinmuren i prosessen og sovjetunionen gikk fløyten. Etterhvert fant de ut at nissen egentlig var Mac Gyver.


Den vanlige kommunist[rediger]

Den gjennomsnittlige kommunist er lettest å finne 1. mai. Da kommer de ut av hullene sine for å gå i tog og protestere mot alt som er bra i samfunnet. Kommunister sees ellers ofte i militærdrakt, dekorert med stjerne, hammer og sigd. Hvis en kommunist ikke går i tog, begår han gjerne folkemord eller væpnet revolusjon.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.