Kondom

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«I don't use condoms.»

- The ShoeNice om kondomer

Kondom er et middel som brukes av skøyteløpere og annet godtfolk for å minske luftmotstanden under krevende fysiske aktiviteter. Hemmeligheten bak hvorfor disse bruker det er for å vise hvor stort/lite utstyret deres er.

Kondom er også et middel som brukes for å forhindre små snørrunger å tre inn i verden (sperm, sæd er som kjent konsistens svært nærliggende snørr, og skaper snørrunger). Kondom finnes i mange smaker, blant annet Nugatti, Banos og banansplit. Du lurer nok på hvorfor kondomer har så mange smaker men det er fordi mange ELSKER og sutte på kuken men for bedre smak, ta på en nugatti kondom på kuken din

Hvis man er lei av bæsjebleier, snørrete skuldre, lyder over 3000 hertz så anbefales dette middelet på det sterkeste. Tenk deg om: Hitler hadde fått en skrivemaskin og den hadde delt hans syn på verden!

Kondomene brukes ikke av Donald John Trump, Satan, Julenissen eller Paven fordi han er katolsk og dermed får man sånne som Shakira til verden.

Men husk å sette på den deilige kondomen på kuken/penisen/eller hva du kaller småtassen din eller er det storetassen. Vet ikke helt men jeg faen ikke bryr meg. Kos deg med knullingen og vist du ikke vet åssen det gjøres ring morra di eller så søker du på sex på Ikkepedia.

Produksjon[rediger]

Kondomer lages i dag av gammelt pølseskinn av folk som jobber på spar kjøp. Deretter tilsettes urin av forskjellige dyr, dette behøves for farge og konsistens. Det finnes også kondomer for dyr : dyrecopul (finnes på ditt nærmeste dyrehospital) , kjendiser som Paris Hilton og Hugh Hefner har gått ut i media for å forklare at du må beskytte dyrene dine.

Når norske kondomer er brukt, samles de i en stor container og sendes til resirkulering. Da blir det produsert tyggegummi av dem, før de sendes til Sverige. Kondomene blir ikke vasket før de blir resirkulert. Det klebrige sæden og fitte-saften må til for å gjøre at den kan tygges i flere timer uten og gå i oppløsning. Svenskene liker dette.

Kondomen skal behandles varsomt, så den ikke sprekker. Kondomen er tilgjengelig for alle under 10 år og brukes i alle land, unntatt Bakvendtland, der det er kondomene som bruker guttene/mennene.

Annen bruk[rediger]

Kondom er også et selvmordsvåpen. Man trer den over hodet og holder pusten. Smart ikke sant? Det er da best å kjøpe en kondom med smak først slik at du ikke dauer med plastikksmak i munnen din. Da vil jeg anbefale jordbær eller sjokolade. det virket for meg og se på meg nå, jeg lever lykkelig seks fot under med jordbærsmaken godt bevart mellom tennene og under leppa der jeg for øvrig klarte å smugle med meg 10 ruller med snus uten at tollen oppdaget meg i kontrollen. Snusen kom forresten fra Sverige der jeg også kjøpte noe billig sprit av en polakk som mente det var gode greier. Kondomen trees ofte over økseskaft når man hugger ved, dette er for at du skal ha et fastere grep om skaftet. Den brukes også av diamantsmuglere der de stapper kondomene fulle av diamanter og putter dem ned i halsen slik at det er vanskelig å finne den for tollerne.

Ble oppdaget[rediger]

Kondomen ble oppdaget når en slakter sklei på en grisetarm om fikk dermed hele grisetarmen over foten. Dette gjorde han så sint at han spente den døde grisen i rumpa. Da han trakk ut foten fant han ut at dette faktisk var ganske behagelig med en slik på foten, og fortsatte å ta foten inn og ut av grisen. Etterhvert fant han ut at om han brukte tynntarmen på grisen kunne han ta denne over junior og fortsette på denne måten. Denne oppfinnelsen ble oppkalt etter personen som fant den opp, nemlig Christopher Condomus. Denne mannen ble rik på sin oppfinnelse, og brukte den lykkelig resten av sine dager. I ettertid oppdaget han også India, som senere har fått navnet "Kondomrike".

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!