Kong Halvtann

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Kong Halvtann Svarte


Kongle av Det meste av Norge

120px
Navn Kong Halvtann Svarte
Regjerte fra 620-968
Født 6.6.600
Død 13.7.968
Foreldre Ukjent, trolig en mann og en kvinne.
Ektefeller(r) Marge Simpson sr.
Barn Harald Hårfagre, Eirik Blodøks, Olav den Hellige, Olav Halvtannsson, Sigurd Jorsalfar, Harald Gråfell, Harald Gille, Magnus Berrføtt, Magnus Lagabøtter, Håkon den Gode


Den utrolige familieforøker og kongle over Det meste av Norge, Halvtann Svarte (600-968) var en kongle i tidlig vikingtid. Gjengene hans vandaliserte hele verden, og man kan fortsatt se spor etter deres nådeløse herjinger. Når han var hjemme lagde han barn. Mange barn. Så mange barn at forskere ved Jådd Karams forskningsinstitutt har funnet ut at han ikke kan ha hørt om prevensjon. Det virker også som om at alle forsøk på familieforøkelse fungerte, dvs. at han gjorde Marge Simpson sr. gravid på 100 % av alle forsøk, noe som er klassifisert av Astronomer mot Orddeling som like usannsynlig som at George W. Bush druknet i Tryvann. Kong Halvtann var den første kongle som tenkte på å samle alle konglerikene, og dermed skape ett stort konglerike. Dette skjedde i år 679. Dette ville ikke de andre småkonglene ha noe av, derfor begynte Halvtann å spille Playstation istedet, siden han var så skuffet. Når han hadde spilt ferdig, ett år senere, var han gått tom for spill. Han hadde allerede gjort alt han kunne gjøre på både FIFA 679, Need For Speed og Dance Dance Revolution. Kong Halvtann Svarte var en usedvanlig anonym konge, sett med våre øyne. Han kom aldri på TV, i aviser eller på radio, mest fordi det ikke var oppfunnet ennå. Det var bare 12 % av alle hans innbyggere som visste at de hadde en konge i det hele tatt, bare på grunn av dette.

Generell fakta[rediger]

  • Kong Halvtann Svarte fikk navnet sitt fordi han bare hadde en liten (halv) tann da han ble født. Flere tenner kom opp, men i et slagsmål i år 618 fikk han en halv tann slått ut.
  • Tilnavnet "Svarte" er fordi han svarte på alle spørsmål.
  • Kong Halvtann Svarte likte ikke grøt. Det var den største og mest oppsiktsvekkende uttalelsen han noensinne hadde hatt som avslørte dette.
  • Kong Halvtann var en nær venn av Håkon Moslet.