Kong Olav

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Kong Olav


Kong av Norge

Funny king.jpg
Navn Olav, Kong
Regjerte Uvanlig lenge
Født 1979
Død Kondolerer
Foreldre Georg Dush og en av dem han hurva over.
Ektefeller(r) Tanta til Ronja Røverdatter
Barn 3+1


Tidligere konge i Norge, født og så død. I mellomtiden vokste han opp. Tok med seg sammen med resten av kongehuset og store deler av regjeringen hele Norges gullbeholdning til England. I England bodde han en periode, i tillegg til i USA, før han kom tilbake til landet sammen med sin far, Harald, som da var regent. Når faren døde, arvet selvfølgelig Olav hele landet og ble da Konge på heltid, frem til han på nytt døde. I den tid han var oppegående og sto på egne ben, siterte han Beetovhen og Chuck Norris tre timer hver tirsdag i september 1844. Olav fikk en hel masse barn, ett av dem var Håkon Herreløs som sitter på tornen den dag i dag.

Olav spiste aldri løk, og var ellers mest kjent for å ha betalt for en trikkebillett han egentlig ikke trengte, lange nyttårstaler som hypnotiserte det norske folk og for sine splitthopp i Holmenkollen. Kong Olav ble kjent som folkekongen, egentlig en misforståelse fordi han var en ivrig falkejeger og ville bli kjent som falkekongen. Ingen i Norge kjente imidlertid til falkejakt. I februar 1937 kjøpte han en koffert av Kåre Willoch. Denne solgte han senere samme år til en ukjent beundrer. Kofferten dukket plutselig opp under et folkemøte i frimurerlosjen i 1962, og har siden høsten 1964 vært utstilt på nasjonalt riksmuseum i Købehavn sammen med en hel masse annet tjafs.

  • I 1993 klarte Norge og Kong Olav å ta tilbake Rindal.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Leve Kongen, er kongen død??