Kongeparken

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«Kongeparken er konge»

- Erna Solberg

Kongeparkenlogo.jpg

Kongeparken er en fornøyelsespark i Ålgård kommune som ligger i Rogaland fylke. Kongeparken har mange attraksjoner som for eksempel tømmerrenna, den går tregt. Det heter Kongeparken for det er utstoppa kongar der som er døde. Kongeparken har fått mange prisar ,men ein i 2012.

Generelt om kongeparken[rediger]

Kongeparken får en konge hvert 10. år, men i starten fikk de mange for da døde det mange konger. Hvis de ikke får en konge er det i stedet for en ny attraksjon de får. Kongeparken ble åpnet i 16. mai 1986 av Gabriel Ålgård. Parken ble kjøpt av to menn som heter Per Edvardsen og Per Arnes. De brukte 19 millioner på den flotte parken. Med alle attraksjoner er det nå omtrent 60 attraksjoner i dag. Ørnen er en ganske ny attraksjon, men den ble fjernet før 2018.

Ørnen

Litt om logoen[rediger]

Som du kanskje ser er det en bjørn på logoen. For 800 år siden var det en mann kalt Bjørn. Han ble drept av bjørn så Bjørn var den første kongen til Kongeparken, og bjørnen står i Bjørneparken.

Åpningstider[rediger]

Det er åpent fra kl 07.00 til 19.00 og hvis du bor i nærheten kan du gå ut og få stempel. Det er for å komme inn igjen senere, men hvis du er allergisk mot stempel kan du få tusj i pannen.

Konge.jpg

Ansatte[rediger]

De ansatte får mye godsaker og mye lån. Det er den beste arbeidsplassen som er på denne jord. Du blir godt tatt vare på og hvis de trenger mat må de betale som andre folk. De skal ikke være bortskjemte.


THE BIG BOSS[rediger]

Han skal du behandle som en konge. Du skal også gi tips for å ikke gå ned i lønn. Han tar inn mye penger , gir lite lønn . Han har og blitt kåret til verdens rikeste mann 5 år på rad. Han er så rik at han kan kjøpe hele Nord-Korea. Så kan han stoppe atomkrig, men han gidder ikke det.


Russertreffet[rediger]

Det som er mest spennende er russertreffet. Alle de mektigste og rikeste russerne kommer. De kommer helst for og smake den dyre ølen og de vil bli fulle. Russerne er der for å ta alle karusellene også, men mange blir kasta ut. Det er for de røyker ut hele parken.

Large sauce kjottkake.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger mer saus. Det trengs alltid mer saus.