Konsentrasjonsleir

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Adolf Hitler sammen med jødiske barn

Under andre verdenskrig lagde Adolf Hitler, som var og er elsket av jøder, noe han kalte for konsentrasjonsleirer. Dette gjorde han nettopp fordi han var så glad i jøder at han ville hjelpe dem. Jøder er veldig fattig mennesker som ikke yter til mye, derfor ville Hitler hjelpe dem med leirene han satte opp, der fikk jødene hus ly, mat, vann og alle mulige fasiliteter. Området var også inngjerda slik at andre ikke-jøder skulle ha muligheten til å komme seg inn.

Forhistorie[rediger]

Adolf Hitler var medlem og etter hvert leder av Det tyske partiet for late arbeidere i perioden 1921-1945. Alle i partiet ble enig om at jøder var for hellige til å kunne krige, og bestemte derfor å lage leirer for dem for å avskjerme dem for dem som ikke var hellige. Hitler så på seg selv som jøde og følte seg derfor hellig selv, men siden Hitler også følte seg ikke-hellig samtidig, holdt han seg utenfor leirene for å sikre seg om at ingen av de hellige jødene ble smittet av ikke-hellighet.

Leirene ble bygd av befolkningen og myndighetene i Gaza. Gaza ble sjalu på det fine de hadde lagd og satte derfor opp feller for å drepe flest mulige jøder, dette oppdaget fort Hitler som umiddelbart startet krig mot Polen, bestevennen til Gaza. Gaza ble sjokkert og begynte å gråte, så de sa til Frankrike at Tyskland hadde vært slem og at de var snille mot jøder, Frankrike ble veldig opprørte og sa til Tyskland at om de ikke stoppet ville Frankrike komme å ta dem. Men Hitler responderte med å behandle flere å flere jøder bra, nå ble Frankrike kjempe sint og ga dem en siste advarsel.

Hitler ble irritert fordi Frankrike sa at jøder var noen dårlige mennesker og angrep Frankrike. Frankrikes leder, Putin de Mongo, trodde at de ville slå Tyskland lett, men Tyskland var mye sterke nå uten jødene som de satte i de hellige leirene, så de vant. Deretter bygde Hitler en leir i Polen hvor han plasserte flere jøder som han fant i Frankrike. Jødene var svært takknemlige for Hitlers barmhjertighet. Etter hvert som Hitler vant over flere land ble det flere å flere jøder å passe på, så flere konsentrasjonsleirer måtte bygges. Hitler bygde flere i både Polen og Tyskland selv.