Konspirasjonsteorier

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Noe så tåpelig, bare nerder driver med slikt»

- Regjeringen om konspirasjonsteorier

«Hahaha, den må du lenger ut på landet med!»

- CIA om konspirasjonsteorier

Konspirasjonsteorier er bare oppspinn, denne artikkelen finnes ikke!


Hva er det du leter etter? Det er ingen ting å se!Jeg advarer deg!


Stopp!Det er sant, jo! Ingen anelse hva du tror du ser etter.Du gir ikke opp du.

JavelDu fikk det ut av meg.


Konspirasjonsteorier har sin begynnelse fra 200 år før George W. Bush. Det begynte med en mann satt ei høne i vrangstrupen mens prøvde å få den til å snakke. Dette resulterte i nakkesleng, som deretter førte til konspirasjonsteorier.

Kjente konspirasjonsteorier[rediger]

Høna og egget[rediger]

Høna og egget er teorien om hva som kom først; høna eller egget? Forskere har i mange år grublet på denne konspirasjonsteorien helt til de kom fram til svaret; det var Jesus som kom først. En mann fra Indre Toten hevder også at han kom først etter at han og en kompis hadde en runkekonkurranse. Dette er ikke bevist og forskermiljøet står ennå fast på at det var Jesus som kom først. Det står også i bibelen at Jesus skal komme igjen, bare så dere vet det.

Bruce Springsteen-teorien[rediger]

Bruce Springsteen-teorien er teorien om at Bruce Springsteen eier 12 søppelhauger. Dette er ikke klinisk bevist men mange undrer seg om hvordan han hvert år klarer å levere to plater full av søppel.

Michael Jackson-teorien[rediger]

Michael Jackson-teorien er teorien om at Michael Jackson egentlig er kineser. Den forteller om at Michael Jackson først opererte seg svart, så hvit og så angret han seg og gikk over til ultra-fiolett. Forskermiljøet nekter for denne teorien, noe som er MEGET mistenkelig. Det er også en sannhet at Michael Jackson har tre brystvorter, ekstrem hårvekst under armene og en "I love Lucy"-tattovering på leggen.