Koppang

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Koppang er ett bitte bitte litt sted man ikke stopper! BARE KJØR VIDERE! INGENTING Å SE HER! Heldigvis går Riksveg 3 rett forbi! Koppang har en eneste Kiosk og to matbutikker! kiosken stenger sånn ca. før du har stått opp. På Koppang finner man endel rånere. (folk som akkurat har fått lappen og ikke har noe annet og bruke pengene på enn å sløse det bort på bensin.) Råne-runden går fra Coop til Mix.

En av Koppangs fasiliteter er "Klubben", Der sitter man og koper som koppangsingene sier. På Koppang heter alle det samme til etternavn.

På Koppang var det en gang en del ulv, men de er nå borte. Grunnen til dette er at 98% av befolkningen er innavlede sauebønder og elgjegere. Stedet har heller ingen oppegående våpenlov, og kombinasjonen av disse to blir nedslakting av store rovdyr. yo Det er nesten ingen norske folk igjen på Koppang, men ellers er det et helt rævva sted. Elevene på Seus er like dumme som førsteklassingene på barneskolen. Det er derfor ingen kommer flyttende hit med kids lenger.

Historisk[rediger]

Stor-Ofsen rensket nesten ut all innavlen som var i bygda, dette er mest etterlatenskaper fra innflytta rendøler og engerdøler. Tynsetingene satte i gang Vesle-Ofsen noen år etter, når det var nødvendig med en ny opprenskning.

Rånerene[rediger]

På Koppang finnes det mange rånere som det har blitt fortalt før. Det de elsker er glatt føre. Da må alle barn holde seg inne. Da pleier rånerene å ta på seg drifte-belte noen kaller det også drifte-slipset, og begynne å drifte. De fleste tror de er Ken Block, men de er egentlig ikke så flinke. Vet dere at ingen flytter dit fordi det så vidt er plass til en familie på 5:D