Kost

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

En kost er en duppedit som brukes til få vekk eventuelt ubehagelig støv, som Hybeldinosaurer. Den er også veldig effektiv på irriterende lillesøstre. I tillegg til det er kosten det viktigste transportmidlet for hekser. I gamle dager trodde enkelte gamle damer at koster var viktig i opprettholdelsen av et rent og levelig innemiljø. Dette viser seg å ikke stemme.

Om du noen gang kommer over en kost må du si i fra til kostenemda. Koster er nemlig meget farlig for folkets generelle helse. Et rent gulv kan nemlig være livsfarlig - om ikke til og med dødelig. Størsteparten av ungdommer har heldigvis aldri sett eller brukt en kost. Dette kan gjøre at kommende generasjoner får et bedre generell helse.

I England pleide de å lage automatiske koster som var ekstremt raske. Disse gikk dessverre ut fordi hekser brukte de til å sprenge og bombe Atlantis som er grunnen til at Atlantis ikke er biecoin miner(som ikke må forvekses med bitcoin) som ville gjort nissen veldig rik.Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.