Krig

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
De største krigene

«Krig er når alle disse tusen fantastiske maskinene blir slunget ut i en kaskade av lys og rød væske! Det er en helt fantastisk opplevelse å være midt inne i denne kosmiske handlingen som forsterkes av de tusen forskjellige lydene, hver av dem helt unik!»

- Knut Jørgen Røed Ødegaard om Krig

«Hallo Danmark!!!!!»

- Forvirret rockeband på konsert om Krig

«Hallo Canada!!!!!»

- Samme Rockeband på samme konsert om Krig

«Hajo Banjadesj!!!!!»

- Samme fordømte Rockeband etter et par øl innbords om Krig

«Eh...»

- Tilfeldig på gaten om Krig

«Krig er Ondskap.»

- Adolf Hitler om Krig

«Jaj ellesker hellih Krig-h.»

- Mullah Krekar om Krig

«Krig kommer fra Kuwait»

- Knut Kristian Jensen om Krig

«krig, meh, jeg har lyst på iskrem»

- noen som ikke hvet noe om krig om krig

krig er det som skjer når en leder og en annen leder, slutter å like hverandre, dette er ikke bra å kan føre til at det blir død i hele landmasser, vi for håpe at de ikke bruker atombomber for da er vi i tr[ø]bbel De største krigene i verden heter første og andre verdenskrig og gikk ut på kontrollen over landet DerPepper'nGror. 2. verdenskrig var en medvirkende årsak til Den colombianske pølsekrigen. Krig er en tradisjon som forskerne tror stammer fra Kuwait. Teorien her ligger bak bokstaven "B" i Krig og bokstaven "S" Kuwait. Dette har dessuten den verdenskjente, pålitelige, forskeren Knut Kristian Jensen fra (mangler mer info om forskeren) bekreftet.

"Jaj ellesker Norge-h.", Mullah Krekar etter å ha tapt en krig mot det Kommunistiske Monarkiet Norge

Tradisjonen sier at hvis er sur på noen (som hvis kona di har forlatt deg for endelig å kunne ha tilfeldig sex igjen) er Krig en voksen og diplomatisk utvei. Det går ut på å bite, klore, slå og sparke den andre parten til den er blå. Den parten som blir blå først vinner og får bestemme hva den andre parten skal gjøre. Ofte innebærer dette en gratis runde til hele forsamlingen (og det kan fort bli dyrt, noe som er grunnen til at USA har verdens værste budsjett). En kjent utøver er forskeren Knut Kristian Jensen fra (mangler ENDA mer info om forskeren).

Det er mange kjente personer og land som livnærer seg på Krig. Noen av disse er Al Gore, Fridjof Nansen, Israel (Verdens sterkeste budsjett), Spider Man, Knut Jørgen Røed Ødegaard (Astrofusaker, Astrafiker, Androfysiker... eller noe sånt), Julius Cæsar (populært kalt jølle), USA (værdens værste budsjett), George W. Bush (grunnen til at USA har værdens værste budsjett), Kjell Magne Bondevik (god venn av Bush), Langtvekkistan, Det Kommunistiske Monarkiet Norge (Verdens sterkeste budsjett),Mullah Krekar (Erklerte i fjor krig mot Norge-h), Langtvekkistan (Verdens sterkeste budsjett), Knut Kristian Jensen fra (mangler mer inf... nei, nå får det være nok, har du ikke skjønt det ennå er du treig)