Krokodille

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Krokodillene stammer fra den greske kjærlighets gudinnen Afrodite. Krokodiller er derfor veldig kjærlige dyr. Det er et perfekt husdyr for deg som har mat til overs. Krokodiller spiser nemlig alt mulig. Alt fra gulrøtter til små dyr, som katter og hester. Etter nærmere forskning har man også funnet ut at det ikke er aper som er det dyret som ligner mest på mennesker, men krokodiller. Noen har t.o.m funnet en krokodille som faktisk bruker hele 0,3 % av hjernen sin! HELT utrolig. Så noen vil vel si at krokodillene ligner mest på svensker av alle menneskearter.

Snart har vel krokodillene begynt å lage kjøpesentere?.. Hvem vet, kanskje t.o.m renseanlegg i drikkevannet! Krokodiller er også bra som en gjeterhund fordi de kan gjemme seg enklere i gresset og kan da spise rovdyret om det skulle komme.


Tannregulering til krokodiller[rediger]

Alle tannlegene som finnes i Amazonas(2) har gått til sak for å skaffe krokodillene regulering. Siden krokodillenes mangel på over- og underbitt vil tannlegene nå sette på krokodilletannregulering GRATIS! Krokodillene har mimet at dette høres farlig ut og derfor rømt opp mot kystlinja til ukraina. Etter nærmere undersøkelser viser det seg at krokodiller verken har overbitt eller underbitt, og tannlegene har sagt til alle krokodillene at det er trygt å vende hjem. En annen grunn er at den ene tannlegen ble spist opp i afrika etter å ha prøvd å sette regulering på en løve, så nå er det bare en tannlege igjen. Tannlegen har også lovet å fjerne reguleringene på elefantene, papegøyene og alle de andre dyra som har blitt tvunget til å bruke regulering. Legene anbefaler også på det sterkeste å sjekke krokodillenes sædkvalitet for årets paringsesong. Dette for at krokodillefarmer (krokodillefarmer IKKE tillatt i Norge!) ikke skal få uventede eller uønskede dødfødte krokodilleunger ettersom at noen personer er svært dyrekjære og ikke ønsker dødfødte krokodilleunger.