Kroppen

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Det finnes to definisjoner av kroppen: Kroppen og kroppen.

Kroppen er noe de fleste har. Inni kroppen er det en by. I denne byen lever celler, bakterier, celler og andre kreasjoner i forskjellige bydeler, forsteder og i sentrum. Sentrum i kroppen er ved hjertet, som er kroppens kraftverk. Hjernen er dataarkivet og biblioteket. Øynene er kontrollrommet. Søppeltømmingsnlegget er ved underdelen av kroppen, ved stumpen og Prins Albert. Kroppens transportsystem er godt utbredt. Som vanlig er det motorveier, også kalt "blodårer", tog, veier, skip og fly.

Kroppen består av mange røde tråder fyllt med ketsjup. Når disse sprenger er det som å søle på hvitt stoff, det går også ann å søle på stoff med andre farger. Da blir resultatet et helt annet!

Inni kroppen har noen noe vi kaller følelser. Disse er det svert få som har. De brukes til å pusse tennene med. Følelser er som regel gule. Men veldig følsomme personer kan også få kjøpt dem i blå.

Resten av kroppen består av bommul som man lett kan fjerne.

Et av kroppens mange fenomener er urin i tærne. Dette kan lett føre til tåkatar og tissetrengte tær. Når du først har fått urin i tærne er det ingenting du kan gjøre med det. Men det finnes måter å unngå lidelsen. Det er å gjevnlig synge "Barbie girl" med lys og skjærende falsk stemme. De fleste vil desverre betrakte dette som mye værre enn tissetrengte tær.


Til sist må du vite at kroppen ikke har så alt for lang holdbarhetsdato. Etter omkring 80-90 år vil den lukte stygt, ha en grå-aktig farge og masse skrukker. Når kroppen går ut på dato, kan du få en ny oppe hos Gud eller kirurgene (forhåpentligvis).

Ja...det var vel det tenker jeg...

Visdommsord: Dett vat dett og ett pluss ett er to =)