Kultur

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Her ser vi en gjeng med kuer som koser seg på kulturbeite. Legg merke til menneskenes kroppspråk som helt tydelig viser at de syntes dyre-kultur er teit.

Kultur.[rediger]

Kultur må ikke blandes med hostesaft som er noe helt annet. ( På spynorsk "kuulurre" ). Kultur er det dyrene driver på med inne i sinne latterlige små , men koselige skoger enger , fjell og sjø.Der inni skogene sine lærte de lenge før mennesket Kunsten å irritere.De strør rund seg med brukt nøtteskall og avføring mens de tygger i vei på hva det skal være.


  • Knutsen og Ludvigsen to kjente forskere av dyrenes kulturliv har kommet med mange forbønnene oppdagelser som de har delt med oss fra scenekanter og i sanger.
Sveitsere er kjent for sin oste-kultur.De har samearbeidet godt med en bakterie-kultur for og dyrke fram de beste oster mellom leppene.
  • Pingu og Pinga lagde en tårnet og dette er også kultur.

Dyrenes , Drikke og mat kultur.[rediger]

Mye kan sies men når du spiser holder du kjeft. Å i årevis har dyrene lagt mat som de har servert oss for og snik kulturer oss. Det funker ganske bra.På utvalgte dager kan hvem som helst komme inn i skogen og kjøpe seg :

  • Mennesker har alltid vært på kanten med dyrenes kultur og har prøvd og kvite seg med den så god de kan. Ved og hogge ned trær lage bøker som de igjen gir dårlige terningkast på for å brenne dem på bålet. ( Hitler var en stor motstander av dyrenes kultur. ) Så dyrene skal lære at slik går det med kulturen deres og de kan bare gi opp. Menneskene asfaltere også eng og grønn mark hvor det er mulig. På vanskelige steder ligger de litt ekstra og kaller det en fartshump.

Samarbeid mellom forskjellige kulturer.[rediger]

Freds samtaler er blitt holdt.Byggverk som Fjellet Mont Rushmore som ble gnagd fram fra en gjeng fra Det Buskhalede Ekornet venner i 2001 for og vise at vi kan bli venner over kulturer. Andre byggverk lagt for fred er :

Flechar Gjengen har en høyt utviklet spy-kultur og har alltid spy bøtten med seg under haken.

Miljø gjengen.[rediger]

  • Miljø bevegelsen er på lag med dyrene Har prøvd og rette på dette ved å tilby dyrene :
  • Kulturhus et sted hvor dyrene kan være og utøve sin kultur i trygge og sikker omgivelser.
  • Kulturmelk -En avvenningskur mot kultur .Hvis du får lyst til og skap kultur kan du Drikke denne melken og lysten forsvinner raskt , men vi gir deg ingen garantier.
  • kulturbeite er det også anlagt for ku , sau og okse så de fritt kan få tilfredstidt sine kultur lyster.

Og slik har det gått like til vår tid og enda har ikke våre kulturer klart og finne en måte og sameksistere på og vi skal nok knuse dyre-kulturen en dag.

ruccola

Ruccola er også kultur. Minions er den gule leder på kulturet.