Kurmanteks bruktbilforetning

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Velkommen til Kurmanteks bruktbilforetning, der prisene er mer sammenskrumpet enn kona mi! Jeg granterer![rediger]

Har du lurt på om du har råd til en fin snasen bil med motor og varmeapparat inkludert? Tenk ikke lenger og se her! Hos Kurmanteks bruktbilforetning er det alltid plass for en kunde! Jeg, Kurmantek Raczhputn Bariyakbay, garanterer at dine penger er gode her. Ved hjelp av snedig skattesnusk og godvillige gratisarbeidere har jeg råd til å selge deg en nesten ny bil til drømmeprisen. Og ikke bare det, du får også en gratis kassett med Serjev Brezhkobins største hits! Det er noe å danse til på veien hjem!

Zaz968m.jpg

Lada Driver's Edition ČZE-333'16[rediger]

Beskrivelse: En ekte kvalitetsbil for den ekslusive sjåfør. Beregnet for flate veier og godt vær. Kan kjøre opp til 160 đk/c (23 km/t) om bensinen er god. Beregnet for opptil 3 personer om du tar ibruk taket. Denne ville jeg kjørt selv, om den ikke skulle selges! Pris: 80,000 kr. ikke inkl. ekstrautstyr (motor, ratt og frontrute). Tilstand: Veldig pent brukt. Dekk inkl.: Ja.


Ladalimo.JPG

Lada Limousin ZŪC 2000[rediger]

Beskrivelse: Denne bilen er vidunderlig! Ikke en gang mitt hjemlands president hadde råd til en slik doning. Gjør klar til å leke stormannsgal kapitalist når du kjører rundt i denne. Bremsen mangler, og girspaken har tendens for og sette seg fast, men gasspedalen kan føre bilen helt opp til 170 đk/c (27 km/t)! Pris: 200,000 kr, 50 øre. Inkl. alt utenom seter. Tilstand: Pent brukt. Dekk inkl.: Ikke garantert.Wrecked car.jpg

Urykǚžm Ultrǎ-142a[rediger]

Beskrivelse: Storartet familiebil med innebygd kassettspiller! Mangler girspak, seter og brems. Motoren kan svikte grunnet en tidligere episode av eksplosjon. God lakering. Huset anbefaller denne! Pris: 12 kr. Tilstand: Mindre pent brukt. Dekk inkl.: Nei.