Kvalsund

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

[[Fil:]]Kvalsund er verdens nordligste forstad og forankringspunkt og metropol for smarte og moteriktige folk.
Bygda inneholder rundt 1700 mer eller mindre forskrudde innbyggere,vel egentlig bare omtrent 1100, men siden opptil flere er litt schizofrene (spesielt i helgene),så teller vi med alle.
Det underlige er at tettheten på calvin klein undertøy er tettere pr innbygger en i andre bygder(som bl.a. Alta)og det viser jo at disse skapningene bryr seg mer om undertøy enn sin mentale helse,eller at de bruker flere underbukser over hverandre.


Av landemerker finnes det flere, men det største er den verdenskjente brua som gjør at de gassoppblåste hammerfestingene kan kjøre snøscooterne og sixpakken på hytta mens de møter nylig nedslåtte altaværinger med umbrogenser og caps på vei til sammensying på sykehuset

Den samme bruen strekker seg helt fra det ene tårnet til det andre for deretter litt til og det gjør den til verdens lengste bro i Nord-norge.

Det verdenskjennte landemerket,her sett fra metropolen Stallogargo

Midt i mellom satt kvalsundværringene en kiosk hvor de tok seg betalt for at folk utenbysfra skulle få passere.

Det neste landemerket er Stalloen som det etterhvert luktet endel fisk av, men som i dag er kun lovlig tilgjengelig til fots eller med en stjålet bil hvis man driver i dopsmuglerbransjen da det er laget en tunnel forbi pga fiskelukta.

Kvalsund er også den plassen hvor det er fort gjort og miste lappen, politiet bor i små skur og bak enhver sving. Det er en sport i bygda og miste lappen og jo flere ganger du blir tatt jo kulere er du. status! Til tider har det gått litt hardt for seg i Kvalsund, tyveri, økreangrep,innbrudd og ikke minst, konebytte og mannebytte! Klassiker, glemmesvel aldri. Iallefall ikke av den part som skilte seg og mon tro det var uka etter ekskona vant million i lotto?

Et annet landemerke som mang en kvalsundværring nikke anerkjennende til, er kåken. Et buss skur hvor knyttede never har møtt intetanende kjevebein.jomfruer kommet gående til men ikke ifra og av og til har selv bussen stoppet der.


O-ring som ikke i det hele tatt har noe med en jomfruhinne


Kvalsund er med sine få innbyggere og mange km2 et yndet friluftsområde både for tyvjaktere på rein, elvefiskere uten fiskekort og miljøsvin på snøscooter samt de fundamentalistiske scootermotstanderne fra fjordstrøka rundt.
Kvalsund har to barnehager i selve bygda som sysselsetter en haug med folk, men bare den ene driver med barn. Selve kommuneadministrasjonen er den andre, og tilsammen er disse den største arbeidsgiveren i bygda. Av næringsvirksomhet finner vi et firma som graver hull og fyller dem igjen, et som setter stokk, et som selger pølser og øl og tilslutt kommunen som betaler for skøyen.Av politiske partier har vi svært mange partier, i hvertfall i forhold til folketallet.Det partiet med minst styring etter siste valg er Kvalsund usosialistiske liste med kaptein Myr Tarvid Arseth bak roret som da sitter i den helt nye ordførerstolen. Andre partier som enda skåle etter forrige valg er Kvalsund svært så sosiale liste som styres av Siv-Ligne Liland som da selvfølgelig sitter på varaordførervervet.

Lokalavisen i Kvalsund heter Sagat , som egentlig er lokalisert i Porsanger og som hovedsaklig skriver om ting de skulle ønske var skjedd.


Av Idrett er det da Fotballen som dominerer med 10% av befolkningen som aktiv,skiløping 8% og curling med 1%,men idrettspresidenten i Kvalsund Idrettslag (Fred Halle Oralriksen) poengterer at hvis data og internett blir en idrettsgren kommer statistikken til å stige med samme fart som forsikringsprisene.

Jentene er ganske pene... Kjekke gutter er det ikke mange av..

Presten er ganske sprø...
Mobbing er noe som tydeligvis er helt vanlig å akseptert blant bygdas ungdom