Kvantepolitiker

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

En dyktig kvantepolitiker er muligens den verste politikeren en kan havne i en debatt mot. For å kunne vinne en debatt med en kvantepolitiker, kreves det at man selv kan drive kvantepolitikk. En kvantepolitiker har mange egenskaper som gjør at å vinne en debatt mot en dyktig kvantepolitiker med tradisjonell debattføring er fullstendig umulig, og at om man er perfeksjonist er det en viss mulighet at man blir sinnsyk av en samtale med en kvantepolitiker.


Kvantepoltikerens egenskaper

- Evne å komme med påstander som samtidig er fullstendig korrekte og helt gale.

- Mulighet for å nekte å ha sagt noe som han/hun innrømmet tidligere uten å lyve.

- Kunne nekte å ha vært tilstede under en debatt (brukes ytterst sjelden siden det er imot deres moral, 90% av alle debatter der motparten ikke har eksistert i det hele tatt har vært slike tilfeller, de resterende 10% har vært av pensjonerte politikere som har stukket av fra gamlehjemmene deres.)

- Utrette landsdekkende kvantekampanjer (må ikke forveksles med snikpropaganda kampanjer som utføres av statsansatte ninjaer)


Kvantepolitkerenes rolle i andre verdenskrig

Man har anslått at med 50% sannsynlighet at Hitler ble påvirket nok til å bli en sinnsyk jødemorder etter å ha tapt en debatt mot en kvantepolitiker om sosiale tilstander i Tyskland i 1920, debatten ble kringkastet på DRK(Deutsche ringkringkastung). Videoene var å finne i DuRörhre som var den orginale utgaven av Youtube. Nazistene fjernet DuRörhe etter å ha kommet til makten fordi det var for jødevennlig, og fordi Hitler hadde planer å skape en ny og "forbedret" versjon etter krigen som var mer tilpasset nazistenes interesser.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!