Kvinne

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Kvinne med mens.

Kvinne er betegnelsen på det motsatte kjønn. Sett fra mannens synspunkt. Kvinner er mystiske skapninger som har fascinert forskerne siden de slo opp øynene.

Kjennetegn[rediger]

 • (Dette burde ikke være et kjennetegn). To deilige vannmeloner
 • (Dette er ikke rett, alle er pene på sin egen måte!!!!). Noen er pene, andre ikke. (0,000001% er pene, resten er stygge som zombier Mammasønner er også veldig stygge de bør ta livet sitt.

Størrelse på brystene[rediger]

De fleste menn mener at kvinnen bør ha ganske digre bryster (patter), men de har aldri lykkes i å utrydde småbrystarten. I dag har kvinnen to fagorganisasjoner; storbrystforbundet og småbrystalliansen. I den evige striden mellom disse to fraksjonene har de opprettet hvert sitt politiske parti med følgende argumenter:

Storbrystede kvinner[rediger]

 • Kan uten problem kapre en taxi i rushtrafikken.
 • Har et frekt sted å legge vekslepenger på.
 • Har alltid vært midtpunktet innen kunsten.

Har gjort jogging til en tilskuervennlig sport.

 • Kan holde ukebladet tørt når de ligger i badekaret.
 • Har større forhandlingsgrunnlag (med menn som er kortere enn dem selv).
 • Finner ofte tiloversblevne popcorn fra kinobesøket.
 • Kan alltid bære litt ekstra.
 • Flyter bedre.
 • Vet hvor de skal lete etter forsvunne øredobber.
 • Savner sjelden dansepartnere til "klintangoer".
 • Har alltid et sted å sette fra seg drinken.

Småbrystede kvinner[rediger]

 • Forårsaker ikke trafikkulykker hver gang de bøyer seg ned.
 • Ser alltid yngre ut.
 • Oppdager at maten havner i fanget.
 • Kan alltid se sine tær.
 • Kan sove på magen.
 • Har aldri problemer med å smyge seg inn bak rattet i en liten bil.
 • Vet at folk kan lese hele teksten på T-skjorten.
 • Vet at mer enn en håndfull er bortkastet.
 • Kan komme for sent til teaterforestillingen uten å forstyrre en hel rad.
 • Kan delta på aerobic-trening uten å slå seg selv i svime.

Opphav[rediger]

Man vet generelt veldig lite om hvor kvinnen kommer fra. Dagens populære teori er at hun ble skapt av mannens bryst; problemet er som med hanen og egget; hvis mannen kom først, hvordan kom kvinnen? Den mest aksepterte teorien innen det akademiske samfunn er at kvinnen kommer fra Venus. For å komme til Tellus har de sannsynligvis forvillet seg fra kjøkkenet på Venus til en asteroide som de har styrt mot frodigere kjøkken. Man kan trygt si at mannen har eksistert lengre enn kvinnen ettersom at han er kommet lenger på evolusjonsstigen med en hjerne som er 1/5 større enn kvinnens hjerne, noe som forklarer hennes ordvalg (se seksjonen "Ord kvinner bruker").


Habitat[rediger]

Kjøkkenet[rediger]

Kvinnen holder seg som regel på kjøkkenet. Om kvinnen skulle forville seg ut, for eksempel til stuen, er det viktig at hun blir brakt tilbake til kjøkkenet så fort som mulig for å unngå forsinket næringsrutiner. Dette kan gjøres på mange måter; man kan lokke med sjokolade, eller romantiske ord. I noen tilfeller må kvinnen bedøves for å kunne tilbakeplasseres. Noe av det viktigste som kan gjøres når det gjelder kvinnens naturlige tilholdssted er å forhindre at hun kommer seg ut i det hele tatt. Teknikker som blir tatt i bruk i dag inkluderer lobotomi og kutting av akillessenene.

Bevis[rediger]

Selv om noen antropologer hevder at kvinnens naturlige habitat er i soverommet finnes det mengder med bevis som viser at kvinnen er utviklet biologisk for å passe inn på kjøkkenet. For det første har kvinner korte føtter, dette er for at de skal kunne stå nærmere kjøkkenbenken. Den ellers korte kroppen gjør at kjøkkenbenken kommer i perfekt armhøyde for kvinnen. Puppene er plassert på et område som gjør at de ikke hindrer kvinnen å stå ved kjøkkenbenken eller krasje med kjøkkenskapene. Det er tydelig at gud skapte kvinnen som et kjøkkenvesen.


Ord kvinner bruker[rediger]

GREIT[rediger]

Dette er et ord kvinner bruker for å få slutt på en krangel når de føler at de har rett og at det er på tide at du holder kjeft. Bruk aldri GREIT for å beskrive hvordan en kvinne ser ut. Dette vil forårsake at du ender opp i en krangel igjen.

FEM MINUTTER[rediger]

Dette kan ansees som å bety en halvtime. Det er sammenlignbart med de fem minuttene fotballkampen kommer til å vare før du tar ut søpla, så der er dere jevngode.

INGENTING[rediger]

Dette betyr at det er faktisk noe og du bør være på tå hev. INGENTING brukes vanligvis til å beskrive følelsen til en kvinne når hun ønsker å spikre deg til veggen. INGENTING antyder som oftest en krangel som vil vare i FEM MINUTTER og som vil ende med ordet GREIT.

GJØR SOM DU VIL (med hevede øyenbryn)[rediger]

Dette er en utfordring til deg. En utfordring som vil resultere i at kvinnen blir forbannet over INGENTING og vil sannsynligvi endes med ordet GREIT.

GJØR SOM DU VIL (med vanlige øyebryn)[rediger]

Dette betyr at kvinner sier "Jeg gir opp" eller "Gjør hva fan du vil. Jeg bryr meg ikke." Du vil få et GJØR SOM DU VIL (med hevede øyenbryn) innen få minutter, fulgt av INGENTING og GREIT, og hun vil snakke med deg igjen om FEM MINUTTER når hun har roet seg litt.

(HØYT SUKK)[rediger]

Dette er egentlig ikke noe ord, men en ikke-verbal meddelelse som ofte blir misforstått av menn. Et HØYT SUKK betyr som oftest at hun for øyeblikket synes du er en idiot og lurer på hvorfor hun kaster bort sin dyrebare tid på å diskutere INGENTING med deg.

(SVAKT SUKK)[rediger]

Igjen, ikke et ord, men en ikke-verbal meddelelse. SVAKT SUKK betyr at hun er tilfreds. Det beste du kan gjøre nå for å holde henne i denne tilstand er å verken puste eller røre deg.

DET ER GREIT[rediger]

Dette er en av de farligste yttringene en kvinne kan gi til en mann. DET ER GREIT betyr at hun ønsker å tenke lenge før hun straffer deg for hva du enn har gjort mot henne. DET ER GREIT er ofte brukt sammen med ordet GREIT og i forbindelse med GJØR SOM DU VIL (med hevede øyenbryn). En eller annen gang i nær fremtid kan du forvente deg store problemer.

DET MÅ DU GJERNE[rediger]

Dette er ikke en ytring, det er et tilbud. En kvinne gir deg muligheten til å komme med hvilken som helst unnskyldning eller grunn som du kan ha for hva det enn er du har gjort. Du har en rimelig god sjanse til å fortelle sannheten. Vær forsiktig så kanskje du slipper unna et DET ER GREIT.

TAKK[rediger]

En kvinner takker deg. Ikke besvim, bare si værsågod.

TAKK SKAL DU HA[rediger]

Dette er noe helt annet enn TAKK. En kvinne sier TAKK SKAL DU HA når hun er forbannet på deg. Det viser at du har fornærmet henne på en ufølsom måte og det vil bli etterfulgt med et HØYT SUKK. Vær forsiktig med å spørre hva som er i veien etter et HØYT SUKK, da hun bare vil svare INGENTING.

GLEM DET[rediger]

Glem det er to ord kvinner bruker når de føler seg snytt etter oppgitt over mannen eller vennen sin. Alle kvinner mener med dette at de ikke orker å høre eller bry seg om hva du kommer til å si tilbake. Glem det blir ofte brukt i situasjoner der kvinnen vil forandre på noe en mann har sagt til henne som hun egentlig ikke har lyst til å bry seg pent om. Glem det betyr hold kjeft!

Svakheter[rediger]

Jenter mener selv de er like tøffe som gutter, men et slag i puppen (brystet) beviser dem fort feil.

Se også[rediger]

Hjernesjauet av LaksemunkenBruker:Laksemunken/Hjernesjau