Kvinnherad

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Kvinnherad er ein halv øy godt gjemt inne i Hardangerfjorden. Ja, ein halv øy, ikke noe halvøy. I Kvinnherad har vi masse fint, blandt anna folk ifrå Indre Luten, det vil då seie ifrå uskedalsbrua og innøve. Innøve der har vi Uskedal, Omvikedal og Rosendal. Rosendal er kvinnherads Hovudstad, det er jo heilt klart at indre luten er eit høl! Medan Ytre luten, det er Herøysundet, Husnes , Sunde Valen Sandvoll og Utåker. (Utåker er foresten eit steintøff plass (Sandvoll e endo tøffare, så va da sagt). Faktisk så e da masse å finna på i hillbilly Sandvoll. Me har mange flotte badeplassar, bl. annet Tarzankulpen og Saltkjelen. Detta e ganske utbreidd i kommunen, og da kjeme tilreisande te. Og ikkje minst den fredelige handlebygdo Husnes: I Rosendal er det alldrig noko som skjer, enten du er ute på dagen eller på natta. Leiter du etter "liv" finn du alltid ein og anna stupfull fjortiss i Steinparken du kan le av. Og som oftast kjem både drikko og fjortissane frå Neslia. Rart med da.


Trimm[rediger]

Kvinnheard har også norges strengaste politi på moped trimming, der kjem dimmlepolitiet i nazistålet sitt (mercedes) og lyser kjapt på mopedn og river skiltet av


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.