Løpetid

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Asbjørn Slettemark Asbjørn Slettemark godtar ikke dette.

Denne artikkelen har vært med på å kaste svart ekkel maling på Asbjørn Slettemark sine ungdomsminner og ødelegge barndommen hans.
Denne hunden har løpetid.

Løpetid er en ting de fleste har opplevd. Det kan deles inn i tre kategorier.

  • Løpetid. Tid for å løpe. Det er på denne tiden av dagen det er flest som løper.
  • Noe hunder får. Ikke av interesse.
  • Hovedkategorien. Løpetid er en grusom ting vi alle må være vitne til, gjerne hver dag. Dette er den farligste, fæleste, og jævligste formen man kan finne. Folk som løper rundt langs veien, gjerne med musikk og null folkeskikk. Disse er av en egen art, og eneste måte å bli kvitt dem på er å kjøre på dem, eller slippe hunden. Begge er effektive, men man foretrekker hunden.
Denne tispa har løpetid også.

Folk med løpetid har blitt smittet av råtne kaniner, leger, eller muggen grandiosa. Det er lite man kan gjøre for å kurere dem, men hvis det er krise går det greit å knekke beina. Løpetidofre har en enorm trang til å trampe ned asfalten eller mosen over alt. De springer ofte i parker, dette er en gyllen mulighet til å slippe hunden litt. Sørg for at hunden er aggresiv. Dette er den mildeste formen for løpetid.


Folk som har fått løpe rundt alt for lenge, kommer ofte over i neste stadie. Dette kjennetegnes ved at vedkommende løper rundt i ring, sikler, eller jokker på andre normale mennesker. Disse kan dessverre bare avlives.

Det er opprettet en egen gruppe til dette, nemlig psy-kopatene. Det er en vennlig gruppe fra Nordland, som egentlig het spy-koppane. Nazilederen deres; Adulf Hatler, likte dette navnet dårlig, og gjorde det om til psy-kopatene. Psy-kopatene har som jobb å skyte alle med sterk løpetid. De gjør jobben sin utmerket, de har bare glemt å informere politiet. Adulf Hatler gjorde om sitt egen navn og heter i dag MacGyver