Lørenskog kommune

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«Hæ?»

- Resten av Oslo og Akershus om Lørenskog

Lørenskog er et bittelite sted som ligger mellom Oslo og Lillestrøm, der det bor omtrent -2 mennesker. Det er regnet som stedet for alle i Akershus som ikke har råd til å kjøre bil til Oslo som vil lengst unna Lillestrøm. Stedet har på grunn av sin geografiske plassering blitt utsatt for mange kriger om innbyggerne skal heie på VIF eller LSK, som skjedde i andre verdenskrig, mer nøyaktig 1944, da det var på sitt verste. Til og med Regjeringen har sett på stedet som den perfekte plassen de kan sende alle bergenske flyktninger, og begynte annekteringen av stedet i 2018, etter at de fant ut at USA hadde funnet olje under et av jordene der og planla en potensiell invasjon og prøvde å ta saken i egne hender. Ingen vet egentlig hvordan stedet ser ut, ettersom at ingen krigsfotografer har våget seg inn dit på grunn av den forferdelige lukten av Ragn & Sellsen der, eller som lokalbefolkningen kaller det, Sentrum.

I en lang periode på 1500-tallet var Lørenskog bosatt av svensker, og det sies at filmserien Planet of the Apes skal ha vært inspirert av historiene til norske turister etter å ha besøkt bygda.

Historie[rediger]

Mange land i verden har prøvd å ta over Lørenskog, inkludert Den Antarktiske Republikk, som i år 700 klarte å ta makten i landsbyen med hjelp fra Madagascarpingvinene, som følte trangen til å hjelpe sitt hjemland, og deserterte også London i 1666 etter at Storbritannia hadde yppet med de om hvem som eide Lørenskog. Det hele endte med at noen sa N-ordet, som resulterte i at hele London brant ned. Det sies også at Atlantis prøvde å ta over Lørenskog i 78, men ble slått tilbake av Josef Stalin, som hadde lenge sett etter et sted å søke asyl. Stalin bosatte seg ikke i Lørenskog, men hadde et par reproduseringstilfeller med lokalbefolkningen der, og etter at han fikk vite at han skulle bli far, rømte han til Østfold, der han fortsatt bor den dag i dag. Etter at Stalin stakk, startet Lørenskog en revolusjon mot Norge, som nylig hadde tatt over, som de vant, og etablerte en egen stat.

Staten Lørenskog[rediger]

Mot slutten av 1900-tallet planla Lørenskog å lage en episk TV-serie om en tog-stasjon, etter at de hadde valgt Max Mekker til president. De hadde ikke noen togstasjoner å filme på, så de bygde en ny en, som heter Lørenskog stasjon, den blir ikke egentlig brukt til å ta imot tog den dag i dag, men er egentlig en dekkoperasjon for de hemmelige sektene som tilber Sesam Stasjon, den internasjonale suksessen, som president Mekker skapte. Serien baserte seg for det meste om Mekkers liv på togstasjonen og andre koselige karakterer. Alle pengene serien tjente gikk til å bygge opp bygda fra Den store borgerkrigen i Lørenskog som skjedde på 1960-tallet, men fikk ikke noen oppmerksomhet på grunn av Vietnamkrigen, som herjet på omkring samme tid. Max Mekker, Lørenskogs første og eneste president, bygde opp stedet, og fikk til en stor økonomi i det lille bygda før norske myndigheter fant ut at Lørenskog sin økonomi kom til å ta over Norge sin om alt fortsatte sånn. I 1992 invaderte det norske militæret Lørenskog og myrdet Mekker. Det ble forbudt å støtte Mekkers politiske syn i Norge, som er en av mange grunner til at Trond Giske måtte forlate Arbeiderpartiet, etter at det ble funnet en skyggelue i hjemmet hans med slagordet «Make Lørenskog Great Again», som var slagordet til Mekker under presidentvalget. Norske myndigheter bygde også en svær Ragn & Sells (latin for søppeldynge) midt i Lørenskog sentrum for å undertrykke innbyggerne mest mulig, som fremdeles står der i dag.

Den dag i dag er Lørenskog den bygda i verden med rikest historie som ikke har et museum, ettersom at norske myndigheter nekter for at Max Mekker i det hele tatt levde og påstår at han bare var en del av tegnefilmen, noe som FN ikke er enig i.

Lørenskogs potensielle framtid[rediger]

I nær framtid har staten Norge planlagt å sende over 40 000 flyktninger fra Bergen, som ikke er etniske bergensere til Lørenskog, etter at Bergen krevde uavhengighet fra Norge i 2018. Myndighetene er ikke sikre på hvordan de skal få så mange mennesker inn i en så liten bygd, så de annekterte Lørenskog det samme året og begynte å bygge mange boligblokker for å få plass til alle Bergens-flyktningene. Regjeringen har tenkt nøye over konsekvensene av dette og tror at med så mange mennesker kan Lørenskog gjøre opprør mot staten de og, og bli et selvstendig land igjen, så de oppgraderte søppelfyllinga for å påminne innbyggerne om sitt uunngåelige nederlag. De siste årene har Lørenskog begynt å se drastiske endringer, det har blitt opptøyer i gatene da det lokale styret rapporterte om hemmelige sekter som tilber Max Mekker, som nylig har blitt slått ned på av militæret. Religionen heter maxisme, som høres ut som marxisme, men som ikke er det. Sektene har en ting for å tilbe mennesker som heter Max.

Mennesker de tilber:

Lørenskog har prøvd på å løsrive seg fra Norge i en god stund nå. På alle folkeavstemninger om uavhengighet blir svaret over 100 prosent, det var på sitt verste i 2006, da tallene økte til hele 174 prosent. Staten tok full kontroll over Romerikes Blad, og begynte å spre antipropaganda om Lørenskog, med artikler som De heier faktisk på Lillestrøm, ÆSJ!, og Gærninger påstår at Max Mekker er Gud, noe som har satt Lørenskog i en ganske dårlig stilling nå som de ikke har noen allierte lenger.

Viktige personer fra Lørenskog[rediger]


Det kjære og langstrakte landet vårt har mange kommuner du aldri har hørt om.
Det er fortsatt altfor mange til å få plass i tabellen, så du får greie deg med dem som ligger i Akershus.
Akershus fylkesvåpen.png

Kommuner i Akershus fylke

Asker · Aurskog-Høland · Bærum · Eidsvoll · Enebakk · Fet · Frogn · Gjerdrum · Hurdal · Lørenskog · Nannestad · Nes · Nesodden · Nittedal · Oppegård · Rælingen · Skedsmo · Ski · Sørum · Ullensaker · Vestby · Ås
Dagens fylker:
Akershus · Aust-Agder · Buskerud · Finnmark · Hedmark · Hordaland · Møre og Romsdal · Nordland · Oppland · Oslo · Rogaland · Sogn og Fjordane · Telemark · Troms · Trøndelag · Vest-Agder · Vestfold · Østfold

Territorier:
Gokk · Kontinentalsokkelen · Jan Mayen · Svalbard

Tidligere fylker:
Bergen · Nord-Trøndelag · Sør-Trøndelag