Løvetann

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Om våren når vi klipper gresset med en gressklipper pleier det ofte å falle av rust ned på den sårbare jorda. Jorda får da bivirkner som ofte er resultert i disse merkelige, gule utvekstene, som i senere tid har blitt kalt for "Løvetann". Navnet kommer fra da løver var planteetende og brukte disse plantene som tanntråd for å få vekk epleskall mellom tenna.

Løvetannens naturlige fiende er som kjent gressklipperen, men som Darwins teori om evolusjon også har påvist etter dinosaurenes tid, har de fleste løvetenner oppnådd kompetanse til å overleve dagens krav. De har dermed utviklet en utmerket hørsel. Hvis de hører lyden av en gressklipper, legger de blomsterstilken parallelt med bakken, og unngår dermed å få ødelagt de fremtidige frøene.

Eksempel på utbrudd av løvetann ved Karl Johan. Denne krabaten har blitt utsatt for gjentatte forsøk på røykforgiftning. Tilsynelatende har løvetenner dog ingen påviste lunger, og har dermed ikke grunnlag for å utvikle lungekreft eller astma.

Løvetann er i dag en kjent trussel for sin agenda om å oppnå verdensherredømme. Den har i første omgang blitt bemerket for sin overtakelse av gressplener ved større borettslag, men har også også blitt observert langs horestrøk ved Karl Johan, hvor det er antatt å tidligere ha vært jordbruk. Det sies at opprøret skyldes undertrykkelse av større mur- og betongbygg, hovedsaklig vekten av kongens slott. Veiarbeidere har i årevis strevd med å asfaltere og legge ut steinplater over alt areal mellom byggverk og gater, hvor sivilbefolkningen til daglig holder til. Dessverre har dette også gitt løvetannen en fordel til å pumpe mur, noe som har resultert i enkelte utbrudd langs underkanter av offentlige bygg. Løvetannen er veldig interessant skapning den spiser engere og basjer cum


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.