Lance Armstrong

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Lance Armstrong rullet bokstavlig talt over sine konkurenter under rundturene i Frankrike.

Lance Armstrong er den mannen i verden som har syklet fortest med bare èn testikkel . Lance er en habil syklist og utforsker for det amerikanske selskapet Dicovery Channel.

Lance deltok jevnlig i et lokalt lotteri i Texas, USA, og vant en rundtur i Frankrike. Etter hvert begynte det jo å bli litt mistenkelig at samme mannen skulle vinne hvert år, og det går nå rykter om at hele lotteriet var fikset. For å imøtegå disse beskyldningene giftet han seg med Cheryl Crowe. Alternativet var å pisse på ei flaske, men alle kan jo tenke seg hvor flaut det er med bare èn....

Lance Armstrong var øvrig også første mann på månen da han syklet dit sammen med Buzz Lightyear og Dag Otto Lauritzen i 1974. Han er den eneste personen i verden som har puttet i seg til sammen :

  • 5,3 kilo epo.
  • 2 kilo anabole steroider.
  • 7,9 kilo testosteron.
  • 100 kilo Havregryn.

og overlevd (så mye av det siste er fordi at han bare har en mynt i pengepungen.(Du skjønner hva jeg mener).


Havregryn Skandalen.[rediger]

Den 17. Januar 2013 skal det også ha blitt kjent at Lance skal ha brukt ulovlig havregryn under sine 7 Tour De France-triumfer. Dette blir sett hardt ned på. Han skal også ha røpet at dette var en ting

Skal ha brukt under et høydeopphold i Himalaya-fjellene i en årrekke da de trente med bjørner. Denne havregrøten dyrkes KUN i et området i verden, der den får nok næring og oksygen, nærmere bestemt Grimstad. Det sies også at resten av denne havregrynene skal blitt solgt for en billig penge i en av bodene ved grensa i Svinesund. Det er fortsatt usikkert hvilken bod dette var og hvilket prisleie dette lå på. En person som skal ha på seg ryktet om kjøpet av dette er Team Sky og Team Movistar, der iblandt :

Skal ha brukt store mengder med dette mystiske havregrynet under en motbakke intervall-økt like ved Skedsmokorset.

Han fratok samtlige Tour-titler.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.