Lapskaus

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Lapskaus er en svartekunst som innlæres voksne Nordmenn over hele Norge før de fyller 30 år. Hvordan det skjer og av hvem, er det ingen som vet. I all hovedsak er lapskaus en type middag der man blander rester fra middagene man har hatt i uka som var, og koker det ihjel i en kjele og serverer det med flatbrød. Middagen er svært populær blant de eldste, og likt minst av de minste.


Dagens Lapskaus[rediger]

I dag kjenner vi lapskaus som uskyldige hermetikkbokser i hyllene på butikken med tvilsomme innholdsfortegnelser. kjøttbiter, potetbiter og ukjente grønnsaker i en tjukk saus er hvordan lapskaus later til å bestå av i dag. I mange butikker har det kommet klager over at hermetikkboksene har eksplodert, de i butikkene har da skylt på at det er noe lureri på gang, og at de skal ringe politiet. Det er ikke riktig, fordi lapskausen øver seg på karate for å ta over jorden.

Innhold og næring[rediger]

Fabrikkprodusert lapskaus inneholder ukjente produkter fra både dyreriket og planteriket, og oppskriften har vært konfidensiell i alle år takket være mattilsynet. Næringsinnholdet vet vi merkelig nok mer om. Bortsett fra natrium, klor, glukose og jern, så får man visstnok 550kcal pr spiseskje.