Lars Monsens Dødsstjerne

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Lars monsens dødsstjerne.jpg

Lars Monsens Dødsstjerne er Lars Monsens helt private dødsstjerne og romhotell. Den sørger for å holde Paparazzi og innpåslitne fans unna Lars Monsen, siden Lars Monsen for det meste ønsker å være alene.

Det er sjelden selveste Lars Monsen e inni dødstjerna, så det er for det meste Tare Teksum som har kommandoen over vidunderet.

Oversikt over stjernens materiell[rediger]

Lars Monsens Dødsstjerne består av et utvendig skall av stål,og deretter et lag med folie som skal beskytte mot ståling og MacGyver(forhåpentligvis). Ellers består Lars Monsens Dødsstjerne av: plast,superlim, spiker, jernrør, hestehår, tau, lego, enda meir jernrør, pizzapapir, gummi, ledninger, glass, tre, gaffateip og MASSE mer som egentlig skulle vere hemmelig!

Oversikt.jpg

Besetning og om Dødstjernen[rediger]

Lars Monsens Dødstjerne ble bygd på en gammal og nedlagt arbeidsplass utafor Sarpsborg! Derfra var det kort vei til Svenskegrensa,så Lars monsen lagde en tunell under grensa, der han smugla inn alt mulig som han trengte til dødstjernen. Grunnen var at som vi alle vet at det er MYE billigere å handle i Sverige!

BYGGINGEN Byggingen ble gjort av noen underbetalte polakker,og Stjernen sto ferdig etter seks måneder den 9.Mai 2001.

JOMFRUTUR Den 29.mai 2001, etter at Lars Monsen hadde truet banken med å sende grizzlybjørner inn i Oslo Børs hvis han ikke fikk det lånet han trengte til dei store utgiftene på Dødsstjernen, hadde endelig gått med på en avtale. Kl.09.30 om morgenen, ble den enorme stjernen send ut i bane rundt jorden. Der den forstatt går rundt den dag i dag.

BESETNING Ombor i Stjernen bor og jobber 30 mann,Besetningen består det meste av underbetale Islendinger, men det er også:nordmenn,svensker,grekere,1 japaner,2 kanadere og noen av hundene hans. Kaptein er Tare Teksum.

Inni dødstjernen til lars monsen.jpg