Latter

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
En komiker rett etter en opptreden.

Latter (Eller å le) er en defensiv reaksjon som påføres kroppen når noen forteller dårlige vitser. Når en latter forekommer åpnes automatisk munnen, og giftige gasser slippes ut som har som mål å nøytralisere personen med den dårlige humoren, i tillegg lages det rare lyder fra stemmebåndet. I noen tilfeller kommer det også ild ut.

Latter er også et teikn på indre ubalanse.

Opphav[rediger]

Noen eksperter mener at latteren kan stamme helt tilbake fra 1300-tallet, når svenskene fant ut at det var et effektivt våpen mot nordmenn som fortalte svenskevitser. Nordmenn lærte av dette, og fortalte aldri svenskevitser til en svenske igjen.

Lyd[rediger]

«Når jeg ler høres jeg ut som en blanding av en ost og Hannah Montana»

- En tilfeldig Sjisj

Lyden som lages når man ler er unikt for hver person. Så derfor brukes latteren i stedet for pass i forskjellige land i Europa, blant annet Nederland, Danmark og Slovenia. På for eksempel flyplasser i disse landene, får vaktene personer som skal igjennom kontrollen til å le inn i en mikrofon ved å si vitser om nabolandet, de minst populære vitsene finner du på Island, som ikke har noen naboland, så i stedet forteller dem vitser om seg selv, som ikke er morsomme i det hele tatt.

Årsaker[rediger]

Årsaker til Latter kan være så mangt, som oftest er det på grunn av at noen tryner på isen, kiling eller noen veldig, veldig, veldig, veldig, veldig, veldig, veldig, veldig, VELDIG dårlige vitser, vitser som var så dårlige at de var morsomme.latter er skapt for å kvele folk og er også brukt til å torturere folk.i 1942 under 2 verdenskrig på konsentrasjonsleirer var lattertortur det mest kjente eks tåfisprikkeren,halsstikkeren.latter er også til for å minke jordens folketall for du skjønner på jesus tid var folketallet på jorden oppe i 12 milliarder mennesker men nå er den nede i 7 milliarder mennesker grunnen er den kjente lattersyke også kjent som latterkrampe så pass på du må ikke se på humor show eller lese det vi har skrevet for da kan du stryke med