Legolas

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«Jeg er redd at de fleste jentene synes at jeg er mer sexy enn deg.»

- Legolas om jentenes mening om Boromir

«Sist jeg så han hadde han ikke fem lag makeup i ansiktet.»

- Viggo Mortensen om Orlando Bloom

«Sier du at jeg har farget håret mitt blond? Aldri!»

- Orlando Bloom om å være sannhetsbenekter

«3000 år sier du? Løgner!»

- Aragorn om å være sannhetsbenekter

Legolas ble født i Dunkelskog rikshospital i år 1000 før kristus. Han hylte så mye at moren hans flyttet til Eldamar med en gang hun så han, og faren hans, Thranduil, sperret han inne og lot han ikke komme ut før han hadde sluttet å sutre noen hundre år senere. Han rømte straks til Eregion der han reiste rundt med ukjent formål i mange år. Noen mener at han bare trengte å være seg selv en stund, andre mente at han jobet som drug dealer i denne perioden. 2245 år senere vendte han tilbake til Dunkelskogen, Der Thranduil prøvde å forklare han at moren hans faktisk likte ham selv om hun hadde rømt, men dette trodde ikke Legolas noe på.


Tiden i Eregion[rediger]

Legolas reiste til Eregion rett etter at han var sluppet ut fra innesperringen, det vil si i år 586 f. kr. her brukte han tiden på å selge dop til tilfeldige forbipasserende, noe som gjorde ham veldig populær blandt Dunedain og veldig upopulær blandt dverger, grunnen til at han holdt seg i bakgrunnen da Thorin & co. kom forbi, men absolutt ikke holdt seg borte da han fikk muligheten for å dra ut på en morsom liten tur med Morfar (ble lei av hele greia, hoppet utfor et stup og overlot plassen til Gandalv), Aragorn, Boromir, Gimli, Samvis Gamgod, Frodo, Munti og Pippin. Heldigvis for Legolas visste ikke Gimli at Legolas hadde vært passionert drug dealer en gang, så det gikk fint.

Lego[rediger]

Da han ikke visste hva han ville etterpå, kom han på å lage en leke som var oppkaldt etter den første del av navnet hans. Senere fandt han ut at LeGo kunne være en forkortelse av LEgeGOdt, og at LEGO på latin til og med betyr: jeg splitter. dette passet Legolas veldig godt, og han brukte de mange pengene til å ta Gimli med på en vennetur til Fangornskogen. men da han fandt ut at trær egentlig ikke interesserte Gimli, reiste han til Eldamar for å finne ut om moren hans faktisk likte han eller om det bare var noe faren hans hadde sakt. hva resultatet av reisen ble vet vi desværre ikke, det var ikke mulig å finne noen data om emnet.