Leirvik

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Her ser vi Leirvik nær svenske grensen for å fylle på med sprit.

Leirvik.[rediger]

Den eneste mobile byen i Norge.Leirvik oppsto tidlig på 1900-tallet da fattigdommen i Norge var så fatal at nordmenn måte reise rund omkring for og finne seg arbeid.De hadde aldri råd til og kjøpe seg et hus med hage og søyler i front ,men de sov i en leir sammen hver natt .Og sinte som de var på over-over-overklassen ( Das uber klass ).Valgte de og ligge i viker hver natt mens de var på reise for og irritere over-over-overklassen.Som ikke hadde lov og bo der etter plaske loven fra 1899.Etter 1.2 og den ukjente 3 verdenskrig ble Leirvik større da flyten av innvandrerne rumenske ,polske og en og annen tysk nazist på flukt kom til byen.Og snart var Leirvik en av Norges største mobile byer.

  • Ingen vet hvor den skal eller hvilken vei de reiser med de ser etter arbeid og går du opp på Galdhøpiggen kan du se en hvit flytene masse som renner sakte igjennom vårt land.
Leirvik deler seg og glir forbi på hver sin side av Oslo-Alpene.

Severdigheter.[rediger]

Leirvik er en by med alle severdigheter og siden den er levende vil alltid alle gater og butikker, puber , barer, offentlige toalett osv . Være i konstant bevegelse og flyter på seg fra time til time.Dette er en by i konstant vekst , den fortærer alt på sin vei og ligger ofte de andre byene brak tilbake.

Pub i Leirvik og det fine er at du trenger ikke drikke så mye for og ikke fine veien hjem og blir du full nok har Leirvik dratt fra deg.

Leirvik varsel.[rediger]

Det er opprette et eget nasjonalt Leirvik varsel .Som blir vist på nrk rett etter Barne TV.Som forteller deg hvor Leirvik beveger seg og hvor du har størst sjanse for å støtte på den vist du skulle ta deg en tur innom.I varselet får du også informasjon om forventet pengefortjeneste og antall halvliter som vil bli drikk .