Lesbisk

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

«I did not have sexual relations with those women!»

- Bill Clinton om lesbiske

«Slapp av, det er helt normalt...»

- Helsesøstra di om lesbianisme


Ordet "lesbisk" kommer fra de pratinske ordene <les bisk> som betyr les hunden. Altså kvinner som er lesbisk har klart å lese menn og funnet ut etter en stor vitenskepelig undersøkelse at menn ikke er en del av rasen homosapiens. Derfor planlegger kvinner nå i dag å utslette den underutviklede rasen "menn" og skal redde verden fra alt vondt. Siden kvinner kan tilfredstille kvinner mye bedre enn menn i alle tilfeller, erdet unødvendig å beholde rasen og heller gå sammen og ha et bra sex-liv og bra liv generelt. Siden det er mulig å produsere sædcelle av dna i ryggmargen på kvinner, kan man da leve fint uten "menn", med dagens teknologi.

Opprinnelse[rediger]

Den første lesben i verden oppsto da kvinner utviklet seg var encellede bakterier til den første kvinnen i verden. Senere skulle de utvikle seg videre til aper. Etter mange millioner år klarte organismer og dyr å produsere avkom uten menn, men etter en epidemi som rammet alt levende var det noen av kvinnene som ble født underutviklet. Dette kalte de "Menn" - kommer av ordet mensen, som et tegn på noe verre en mensen. Etter denne epidemien kunne ikke kvinner få barn uten at denne underutviklede skapningen "Menn" tok en ekkel utvokst og puttet det inn i sjelden på kvinner. Snart ødela de verden, mens kvinner stadig prøvde å finne en løsning på å utsette denne rasen og klare å produsere avkom på naturlig måte igjen: Sånn oppsto lesber.

Fremtiden[rediger]

Det er trolig at lesber vil ta over verden i fremtiden. Troverdige forskere har studert tungt og tydelig gjennom dette . DE sier det er trolig at kvinner kan produsere kvinnesæd. Dette er mulighet for om antall lesbiske øker,

Første kjente lesbe
Født 10.August
Sykesenga
Stilling Gjem deg i hjørnet stilling
Bosted Menneske lagd hi(Hus)
Ektefelle Singel and ready to mingel
Kjent for Å være dum


Sexen[rediger]

Den moderne betydningen for sex finnes ikke mellom to kvinner = lesber. De får nytelse igjennom noe som heter UtroligFantastiskTilfredstillelseMedEnAnnenKvinneSomIkkeKanBeskrivesMedOrd.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.