Leverhosdeg

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Den lever hos meg!»

- Tilfeldig Kakistaner om Leverhosdeg

«Hjemme!😊»

- Leverhosdeg om skapet under vasken

«Satan steike dæven hæstkuk svarte helvete for noen tenner»

- Erlend Elias om Tennene til en leverhosdeg

Dette kan en leverhosdeg gjøre mot deg.

Leverhosdeg er et kjent dyr som ikke må forveksles med leverpostei. Leverhosdeg befinner seg som oftest i skapet under vasken, men kan også bli funnet i søppelkassen utenfor huset. Hvis du plager leverhosdeg kan jeg ikke garantere din levetid.


Opprinnelse[rediger]

Det første eksemplaret av leverhosdeg eksisterte allerede i steinalderen, men den døde nesten ut. Steinaldermenneskene ville gjerne utslette det stakkars dyret, men den var for smart for dem. Etterhvert klarte leverhosdeg å formere seg, ingen vet hvordan, men mange tror at det var Gud som ga den en make.


Hva spiser den?[rediger]

En fullvoksen leverhosdeg kan spise ca 2,5 kakistanere fra kakistan på en dag, men den har ofte problemer med å fordøye all glasuren som kakistanerne har i blæra. En leverhosdeg har for vane å spy opp maten etter 3 dager, for så å hoppe og rulle rundt i det. Dette skaper som regel mye gris i hjemmene til folk.


Hva gjør leverhosdegen?[rediger]

Leverhosdegen sover for det meste, og den kan virke fredfull. Den er absolutt ikke fredfull, den er klar til å myrde deg på 0,23 sekunder hvis du forstyrrer den. Grunnen til at den heter leverhosdeg er fordi den lever hos deg og hos alle andre på kloden. Det finnes ca 209282018392839338280183839 leverhosdeger på jorda, halvparten er hankjønn, 2/3 er hunkjønn, 34% er intetkjønn og 53% er brnjyb.

Donald Trumps Fobi[rediger]

Det har blitt kjent at USA sin første oransjehudete president Donald Trump har en sterk fobi for leverhosdeger!

Kan man spise en leverhosdeg?[rediger]

Dette strides de lærde om, men siden det bare er Chuck Norris som har klart å få stekt en leverhosdeg og enda ikke klart å fordøye derfor regnes den som noe som ikke er spiselig.

Innebygd Ur[rediger]

De aller fleste er klar over at leverhosdeg bruker briller, men ikke mange vet at de har en klokke i magen. Denne klokken kan studeres om du skulle klare å ta livet av en, og så sprette opp buken. Dette anbefales ikke ettersom du alltid mister minst en finger i det du trer innenfor en fire meters radius rundt leverhosdeg.