Lime

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Lime er en miniatyrversjon av den såkalte sitronene. Siden lime er så sur, er det ingen tvil i at den ikke kan spises, Du kan heller bruke den til mange andre ting:

  • Du kan se på den.
  • Du kan kaste den.
  • Du kan trakke på den.
  • Du kan sparke den.
  • Du kan bli venn med den.
  • du kan lage saft av den, og gi den til de stakkars kråkene som sitter ut på verandaen.

Spising[rediger]

Siden lime er så sur, må du aldri spise den. Visst du spiser den, kan du bli syk og dø. De eneste som har overlevd å spise den, er Ingrid Espelid, Jan Thomas og en anonym person i Japan. Visst du ser en lime, må du ikke snu og løpe, men du må gå forsiktig bakover, ellers vil den gå til angrep på øynene dine med den alt for sure saften sin.

Forskning[rediger]

Lime blir av og til brukt på forskning. De blir brukt til å teste virkningene av en atombombe og Resultatene er urovekkende, for de har blitt enda surere enn før. På grunn av den urovekkende sur-heten, tror forskerne at lime forbereder seg på krig for å overta verden.


Personlighet[rediger]

Limer er onde, du må aldri prøve deg på en lime, gjør du det vil den bruke den sure giften sin på deg. Den tygger et sår og deretter spruter giften inn i såret.

Yrke[rediger]

Limeplukkere er profesjonelle, militære menn som har jobbet slik lenge. Limeplukkere må alltid ha på seg skuddsikker vest. Likevel har noen vært så dumme at de har prøvd seg på å plukke lime uten beskyttelse. De fleste har endt opp ganske døde, mens andre har overlevd med såre skader. limeplukkerne er en gjeng på 100 tøffe menn! limeplukkerne jobber over hele verden unntatt Skandinavia, for der er det kaldt!