Lindsey Lohan

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
      Whoops! Mente du Kjerring?


«Hvis alle bare var som henne.»

- Mullah Krekar om Lindsey Lohan

«Lindsey Lohan er ei pyse!»

- Shabana Rehman om Lindsey Lohan


Lindsey Aisha Sufi Lohan er en jomfruelig, muslimsk kvinne, som ikke viser seg utendørs uten hijab eller fotsid burka. Utendørs er hun også alltid i følge med sin fetter, Muhammad Salam Aleykum Lohan, som hun giftet seg med den 31 februar, 1996.


Familieliv[rediger]

Muhammad og Lindsey har sammen tretten barn som Lindsey tar veldig godt vare på. Hun underviser barna i arabisk hjemme og følger dem til koranskolen hver ettermiddag. Der venter hun på en benk utenfor klasserommet til mannen hennes kommer og følger dem hjem igjen.

Det kunne ikke falle Lindsey inn å vise seg ute på byen eller på nattklubb. Lindsey er også totalavholds i tråd med sin dype, religiøse overbevisning. Hun kjører heller ikke bil, men sitter på i baksetet sammen med sine barn når Muhammad tar dem med ut på tur.

Lindsey omgir seg alltid med sine kvinnelige slektninger og familiens barn. Hun trives best hjemme, og er ofte på kjøkkenet i damenes del av huset, der hun oppvarter tantene med te og halalsnacks.

Lindsey har aldri vurdert å bli skuespiller eller vise å seg på film, fordi hun mener kvinnens naturlige plass er i hjemmet.

Tragisk feiltrinn[rediger]

I april 2001 oppsøkte Britney Spears den samme koranskolen som Lindsey Lohan sender sine barn til. Lindsey tok seg søsterlig av Spears, som var kommet for å finne ut om hun ville følge Kabbalah-religionen til Madonna eller bli muslim. De to ble raskt venner, noe de kanskje ikke ville blitt dersom Lohan hadde kunnet se at Britney hadde shavet av seg alt håret under hijaben. Lohan spurte mannen sin om lov til å besøke Spears hjemme, og det har hun alltid angret på siden. I noen ville dager, mens hennes mann gjorde Hadj, levde Lindsey et utsvevende liv med Britney og hennes partyveninner. Derfor kom mange fæle bilder av Lindsey ut i pressen, ettersom Lindsey ikke kjente til hvordan paparazziene opererer. Hun tok også av hijaben i et svakt øyeblikk, da Britney fortalte at hun hadde lest at hijab ikke er påkrevd, men frivillig. Stakkars Lindsey har ikke kommet over at hun lot fromheten fare et øyeblikk, og er derfor blitt medlem av den trosstyrkende organisasjonen AlQaida, i et forsøk på å rette opp feilen. Hun har også sendt sine eldste gutter på treningsleiren til Mullah Krekar i Irak.

En forbilledlig kvinne[rediger]

Hun ber regelmessig sammen med familien og gir almisser med pengene hun får fra sin mann. Lindsey er en forbilledlig kvinne som vet at hennes plass er i hjemmet, der hun utfyller sine muslimske plikter på en prisverdig måte. Hun har et ydmykt sinnelag, og passer godt på familiens eldre slektninger. Hun er så jomfruelig at hun aldri har hatt sex med sin mann, selv om de har fått flere barn sammen.

Bidrag til offentligheten[rediger]

Lindseys viktigste bidrag til offentlligheten er hennes private blogg, der hun skriver utfyllende om Hadith, Sharialovene og sin egen, personlige jihad. I bloggen sin lenker Lindsey til ulike viktige, muslimske nettsteder og nettbaserte halalbutikker. Seks av Lindsey Lohans sønner er allerede hafiz, og den eldste er imam på Tøyen i Oslo. Lindsey har også sendt ut underskriftsliste til alle norske muslimer der hun oppfordrer til fatwa mot Siv Jensen.

Psykisk sykdom[rediger]

I barndommen led Lindsey Lohan av en schizofren psykose som var så alvorlig at hun ble sett som tvillinger i alle videobutikker og kinoer. Sykdommen viste seg som at hun hadde to forskjellige liv hos foreldre som var skilt, og hun traff seg selv på sommerleir i USA. Selv om foreldene var skilt og levde alene med en inntekt, var de rike. De bodde henholdsvis på en vingård med tjenere i California og i et luksushus med butler i London. At dette var mulig viser hvor alvorlig psykosen til Lindsey var. Hun går fortsatt på medisiner for dette, men har av og til tilbakefall. Da tror hun at hun er en kjent skuespiller fra Hollywood. Da går hun bananas på byen, bruker stoff og piller, og kommer i fengsel for prostitusjon og fyllekjøring. Lindsey Lohan lider også av plagsomme mareritt om Siv Jensen.