Linni Meister

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Åja. Hun ja. Hehe. Hun med de fine tatoverte øyenbryna og intelligente smurfestemmen!!»

- Clint Eastwood om Linni Meister

«Skjønner ikke greia med å si at jeg har smurfestemme,det er jo smurfene som har Linnistemme!!»

- Linni Meister

«Vi er vel ganske like siden Sverige sier platen min høres ut som smurfe-hits!»

- Alexander Rybak om Linni Meister

Professor i filosofi Linni Meister under lanseringen av boka «Partikkelakseleratorer i et kvantefysisk perspektiv». LOL, særlig …

Linni Meister er en filosof og oppfinner av gresk-norsk avstamning. Fødestedet er ukjent, muligens et sted der de pleide å selge sauehoder med mandler i, men som nå spesialiserer seg i friterte aperumper marinert med kolibriforhudsaus. Der nede prøvde de å parre et brød med en stokk. Og resultatet ble søte Linni. Hun vakte oppsikt i media med sin voldsomme tilbakeståendehet.

Ved fødselen oppdaget de at hun hadde sammengrodde tær og ble sendt til operasjonsbordet for dette. Men legene gjorde en feil og opererte feilaktig bort 95 % av hennes hjerne. Med kun 5 % hjernekapasitet igjen er hun per i dag henvist til et liv i tenkeboksen.

Hun ble innkalt til en IQ-test men da hun møtte opp ristet testpersonellet på hodet og gikk i protest da hun spurte hvordan man stavet IQ. Hun ble da fratatt retten til å leve, men på grunn av signalfeil lever hun ennå.

Linni har også blitt parodiert på Bye og Rønning show. Der de egentlig får henne til å virke smartere. Og jammen var hun langt smartere enn antatt. Menneskene som intet har godt å si om henne er vesner med medfødt misforståtthet som alltid første antakelse.

Linni Meister fikk i 2012 prisen for fineste brød, selvom faren ikke på noen måte var baker..Dette ga håpet de flere småjenter i 10årsalderen til å delta på "årets brød" konkuransen.

I 2011 ble Linni tiltalt for og ha drept hele1567 smurfer. Det skjedde fordi surfene agrep huset hennes og skrek ting som: "Hermegås!" Ryktene sier at Linni var med og lage Trond Viggo Torgersens hit: "Tramp på en smurf" her hun ikke bare var med og lage teksten, men også spillte smurfestemmen! .