Loke

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

'Fet tekst'Fet tekst== Loke den sleipe ==

Loke, (også kjent som Floke, Loka, Laxkaus, Løken, Lappskaus, eller «Jødekongen») er den sleipeste, snåleste, mest svarthåra, patetiske, skjeggløse, bad guy vikingguden som noen gang har vandret med to horn på hodet. Dette er mest fordi han ser stygg ut, i stedet for å se kul og barsk ut som en ordentlig viking skal se ut som. Bare se på smilet hans.

"Her har du en mistelteinpil, min blinde gnom."

Han var opprinnelig en jotun, men etter å ha blandet blod med Tor en gang for lenge siden fikk han superkrefter (not) og ble akseptert som en slags halvgud bland assene. Loke, som Odin, har han er forkjærlighet for superheltaktige kostymer, komplett med kappe, beltespenne, hodeskalle, horn, gul, gull, ørnenese og masse lilla. Hans livsmotto er "Livin' la vie da Loke", og han følger det med stor list. Utrolig nok så er Loke mor til hesten Sleiplævl. Forstå det den som kan. Loke er nemlig tvekjønnet, hvilket betyr at han kan både sitte og stå og tisse samtidig. Han hadde en flørt med Siggy, og med den fikk han sønnene Navle og Hvale. Med Stygga Angerbuddha fikk han Fenrisulven, Midgardsormen og Hel. For det meste er han bare dum og gjør ingenting av nytte, men det har vært ganger Gudene har hatt bruk for sluheten hans.


Hans eneste bragd i livet var å finne opp loking. bæsjpromtiss

Onde gjerninger[rediger]

Loke var og er en ordentlig rampegutt, og han hadde alltid rett. En dag hadde han ikke rett, ifølge de andre gudene. Dette var dagen da Balder hadde blitt usårbar. Alle vesener hadde lovet å aldri skade Balder, så derfor drev alle gudene og feiret med å kaste og skyte ting på Balder. Det Loke visste var at ingen hadde brydd seg med å si ifra til mistelteinen. Han fikk på et eller annet magisk vis laget en mistelteinpil, og ga det til den blinde gnomen Hod, som skjøt og drepte Balder. Av dette fikk han ris på rumpa og tre dager i gyngestol. I løpet av disse dagene kom Tor innom fem ganger for å shoop da whoope ham.

Han har i løpet av sin levetid klart å stjele hammern til Tor tre ganger, stjelt øyet til Odin fem ganger, fylt gudedoen med nitroglyserin to ganger og ugitt seg for å være dame for så å ha det hett med Odin seks ganger.

En gang gjorde han seg om til en flue og beit smeden Sindre i pungen så han mista noe i gulvet mens han smidde hammern til Tor. Dette førte til at skaftet ble kortere enn planlagt.

Ferdigheter[rediger]

"Åh, værsåsnill, ikke snäsa!"

Han kan gjøre seg om til en flue, danse polka, snakke og ikke slåss. Han er en pyse som bare sniker seg rundt og gjør ting i det skjulte i stedet for å ta det som en mann. Dette er fordi han ikke er en mann, men en tvekjønnet freak. En gang prøvde han å ta det som en mann, men da fikk han juling av Latex.

Bosted[rediger]

Han har funnet seg en liten hule oppå vidda over 9000 tusen rompevrik fra Valhallen til Odin. Han har innredet den med rosiner og arr. Han har prøvd seg på å lage noen fiffige hulemalerier, men har feilet hver gang. Igjen, Loke er en feil. Han tilbringer for det meste tiden sin ved et beskjedent skrivebord hvor han skriver og illustrerer sine nye onde planer. Desverre har all shoop da whoopingen fra Tor fått ham til å få en svært dårlig hukommelse, så omtrent en gang hvert tredje minutt starter han på nytt med planene sine siden han har glemt hvordan den gikk igjen. Etter en rask legesjekk fant en lege ut at Loke har fire døgn igjen før hjernen hans hopper ut av hodet hans og slår ham ihjel med en galvanisk lyspære.