Lost

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Lost er navnet på en kjent tv-serie fra USA (United States of Afghanistan) som vår venn MacGyver fant opp. Den handler om en gjeng spenningssøkende flypassasjerer som av en eller annen grunn bestemte seg for å slå seg ned på en usynlig øy som skal befinne seg ca et kvarter fra øya Fedje med The Pala Ferry (sett i episode 23), et rederi ledet av Odd Børretzen. Ingen er helt sikre på hvorfor Odds rederi oppstår i denne Afghanske filmen, men siden han serverer boller og brus til barn ombord under 60 år, er alle rimelig fornøyde.

Veien til folka i Lost etter at de slo seg ned utenfor Hollywood et sted.

Folket på øya bestemte seg for å isolere seg totalt fra resten av verden ved å brenne alt av mobiltelefoner, flydeler, mat, og deler av den lokale befolkningen. En skallet mann med cp med navn Locke (på Norsk, Lås) finner fort ut at en luke midt i jungelen må åpnes så fort som faen. Locke fant straks ut at hele luken inneholdt rund pult ost og en low-tech vekkerklokke som må tilbakestilles hvert 108 minutt. Hvis ikke dette skjer, vil alle på øya risikere å få aids.

Dette er folka.

Det viser seg imidlertidig raskt at øya skjuler mer enn de kunne se med det blotte øyet (tilhørede Dorthe Skappel). Blant annet blir man kjent med deres verste fiender hasj-sky-monsteret, og hal (denne gangen i rollen som en ekstremt destruktiv sjakkcomputer).

Flyet som fraktet folka til innspillingsstudioene. Bildet er tatt i mai 2009, og Lost-folka var heldigvis ikke ombord. Det var derimot over 200 andre folk.

Øya[rediger]

Det ryktes at løsningen til hele mysteriet med øya og dens hemmeligheter ligger i følgende tallrekke: <4, 8, 15, 16, 23, 42.>
Og personen som har akkurat denne lottorekken er den heldige vinner av 3 000 000 kroner + all verdens fordervelse og ulykke. Og nå, tilleggstall... Øya skal etter en fortrolig kilde befinne seg i Sogn. Ingen har klart og finne øya uten å bli lost.

Eksterne lenker[rediger]


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.