Luigi

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«Mario makes better cookies! U are no Italian»

- Cookie Monster etter å ha smakt Erna Solbergs truser.

Luigi er Marios forvirrende bror, forkledd i blå genser og Grønn snekkerbukse. Før han ble mor, hadde han grønn genser og blå snekkerbukser . I spillkarriernen dukket han opp først som reservespiller for online-spilling. Noen år senere, fikk han rollen i Super Mario All-Star, som var en blanding av alle Mario-spillene som ble laget tidligere, omgjort til et eget spill. Hans hemmelighet ble endelig avslørt i Hotel Mario (en parodi på Sesam Stasjon). Hans siste spill så langt var Luigi's Mansion-triologien. Mario.jpgLuigi.jpg

Gay Luigi[rediger]

MacGyver har avslørt Luigis hemmelighet og fortalte det til Mario, Luigi er homofil. I Hotel Mario fikk også fansen vite det, Marios første replikk var "Nice of the princess to invite us over for a picnic, Gay Luigi?" (Mario-brødrene var engelske og gay er engelsk for homo/homse) og Luigi er veldig stolt av seg selv for det.

Mama Luigi[rediger]

Luigi falt ned i dødsjuvet i Persia i flere timer. Dødsjuvet er over 9000 meter lang. Luigi var på vei mot Dinosaurverdnen, og tok selvbefruktningen under fallet ved hjelp av en magisk ballong, han hadde ikke tenkt å bli gravid, han ville ikke kræsjlande på en flåte. I Dinosaurverdnen klarte han å verpe et dinosauregg, og slik ble Yoshi født. Luigi ville ikke inrømme for seg selv, eller noen andre at han er moren til barnet, men Mario overbeviste han med en latter at han er moren.

Ellers i livet[rediger]

Luigi havnet i slåsskamp med I. M. Meen. Meen skulle treffe Luigi med en stråle, men bommet, han traff trollspeilet og speilbildet av Luigi og skapte det verste monsteret av alle: Weegee. Weegee speilet seg selv og skapte Guiyii.

Annet[rediger]

Luigi er veldig glad i spagetti (helst med store bokstaver), han tror at steiner er fotball, han har dårlig sans for humor på sin egen bekostning, han er en ordentlig kranglefant, han er livredd for larver, han vet når lys trengs i motsetning til Mario, og han kan transformeres om til en fotball, men er ikke så flink til å transformere seg til seg selv igjen.