Lys

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

"Happiness can be found Even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light"

Quote by Albus Percius Wolfric Dombledore..Lys er bananer.Når du har stappa ein tampong oppi katten, får han lys inni seg. Dette har forskarane forska på lenge, men det var Morten Ingefærøl som først fant opp lyset. Når man har ronket for lenge kommer det besj i rompen slik at man kan suge råtne bananer som kommer ut av rompehullet. Hvis man har bæsja i stolen får man orgasme og må legga seg ned og pula hardt i stolen eller i senga dersom man vil ha det bedre lys inni seg. De lyser gult, men etter hvert blir de negre. Lyset smiler til deg hvis du holder det vannrett. Det hjelper deg med å finne doen når det haster. Det hjelper deg også å finne mor i butikken og kaffe om natten. Mobilen er en viktig ressurs for å lyse. Den lyser opp ansiktet ditt så lærere ser når elever gjemmer mobiler bak bøker. Dette er grunnen til at mobiler har lys. Egentlig skulle de vært svarte skjermer som ikke gjorde en dritt.

Melk er hvitt og lyser opp hvis du søler på en svart sofa. Dette er bra fordi vi kan da se hvor det er sølt, men også dumt for det er klissete.

Av og til går lyset og du kan da bruke steariblys. Stearinlys er farlig for det kan brenne huset. Visste du at Earthhour ikke hjelper i det hele tatt? Alle skrur av lyset for å spare strøm, men mengden stearinlys vi bruker er nesten verre. (True story) Er du glad i lyset? Det burde du ikke være. Lyset er en forbannelse. Mørket er lyset uten noen bananer, og bananer er udødelige djevler. Uten lyset kan vi ikke se mørket, eller bananene, så lyset er ekstremt viktig for bananer. Uten bananer mister vi vitaminer og lyset kan ikke bli sett. Det er egentlig et stort paradoks fordi lyset er bananer. En knust lyspære kan også bli sett på som banansplitt. Det smaker veldig likt.

Lyset er ikke så lyst som du tror. Det er en illusjon. Alt er mørkt og alt er bananer. Eller appelsiner. Appelsiner er også godt. Det gir deg c vitaminer og bananer.

Vi trenger papir. Til do. Derfor trenger du penger, en butikk, en bedrift, en industri og derfor lys. Fordi lys er... Ondt... Forskerne jobber med å lage selvlysende dopapir og doer for å finne katter i Hagen. Middagsskåler er også lett tilgjengelig med en selvlysende do.

Småsøsken er en pest og en plage. barn er ofte redd for mørket og derfor også lys. Du kan derfor bruke en lommelykt til å skremme dem med mørket. Lyset er random og skummelt. Det gjør at de stygge kvisene dine synes godt. Er det ikke bedre å ferdes i mørket?

Når det regner glinser dråpene banangult. Dette er fordi lyset sender ut en musikk stråle som gjør at tv-en skrus på og lyser på regnet. Derfor har vi tv-er. De er utrolig viktig for at regnet skal være fint. De dager regnet er en pest og plage er de dager musikk strålene ikke når gjennom på grunn av storm. Dette kan du gjøre noe med. Ta frem litt kjøkkenpapir og sørg for at regnet lager en vei for strålene. Du må jo selvfølgelig finne ut hvor strålene er, men det er ikke noe problem. Det neste du gjør er å fange dråper med kaffekopper og eller kjøleskap med bananer.Big Bang

The big bang er da alt ble skapt. Det er fienden til Gud. Ingen vet nøyaktig hva som skjedde, men den sikreste teorien er at det finnes bananer. Gud lagde bananer for å ære lyset. En dag spiste lyset bananenne og når de smeltet sammen og ble èn og samme ting forårsaket det et stort PANG. Universet var plutselig skapt. Her trengte alt og alle lys. Og bananer. Og appelsiner. Og doer. Og kaffekopper. Og aller mest Internett for at denne siden kan bli sett.Historie

Gud fant opp lyset for å lese VG, men det sto noe stygt om hans engel Lucifer i VG så lille Luci fant opp kortslutning Dermed ble Gud sint og sørget for at menneskene ble kortere. Menneskeheten skulle egentlig vært over 2 meter høye i gjennomsnitt. Noen mennesker i dag er det. De blir sett på som satans verk. Satan ville gjerne ha høye folk. Gud likte ikke kortslutningen og banket dem ned til bare over 1 meter. Dette likte ikke Eva for Gud brukte mer makt på henne enn Adam som gjorde henne lavere enn han. Derfor tok hun en banan og kvinner er i gjennomsnitt lavere enn menn.

Okay, tilbake til lys. Den største kortslutningen skjer om natta. Satan lagde en Gud med navn Ra solguden, og Ra sørger for at sola forsvinner hver natt. Mange trodde at da sola gikk ned i vest gikk den ned i en båt og ble seilt over til øst. I dag vet vi bedre. Den blir ikke seilt, men ridd med hester. Du kan skjønne at hestene har det vondt med en glovarm ball på ryggen.

Det sies at da Gud og Satan kranglet om lyset kom Gandalf den grå med 13 dverger og en hobbit vandrene til New Zealand. Gud så dem komme og ønsket dem velkommen med masse gull from ensomhetensfjell. Det likte ikke Satan så han sendte en drage med navn Smaug (Benedict Cumberbatch) etter dem. De overlevde dragen og fikk masse gull. Senere kom Sauron. Han var slem fordi han ikke likte bhananer. Han likte ringer og ville bade i lava. Det syntes Frodo Baggins, en hobbit fra Hobsysel, var helt greit. Dette skjedde i Midgard, der sola går bort. Nå er tiden for alver, dverger, hobbiter og orker over. I dag har vi trollmenn på togstasjonen, joggere i labyrinter, jegere i kule, amerikanske biler og superhelter i New York. Alle disse trenger LYS!!!!!!!!


Hvordan lys dannes

Lyset, også kalt bananer og fotoner, kan bare produseres av to ting. Den ene tingen er banantrær, den andre tingen er av fotografer som lager fotonene med føttene. Fotoner er musikk i føttene. Det ligger i ordet. Fot-toner... Det kommer fra sanskritt og de brukte fotoner til å lage lys. Og bananer. Mens lyset tar oss lages musikk i føttene, såkalte fotoner. Papir blir ødelagt og Lego flyr. Parforhold kan vurderes med bananer så lenge fotonene dannes av fotografenes føtter.

Det er mange som har sett lyset nær døden, men det tar vi en annen gang... :) (Det er synd at ingen har lagd bananøl!)