Mødre

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«Mødre tenker, altså er de»

- Descartes, fransk filosof med langt hår

Tidlig begynnelse[rediger]

De første mødrene dukket opp for så lenge siden, at det er umulig å tidfeste. Men det som ennå er sikkert, er at de kom lenge før verdens første ketchup-flekk så dagens lys.

Typiske mødre[rediger]

  • Går i for store joggebukser (joggebukse-syndromet)
  • Tar med seg hele ungeflokken på Rimi
  • Glemmer å gre håret
  • Bruker Crocs-klogger, uansett vær og vind

Mødre og hvor man kan finne dem[rediger]

De fleste mødre oppdateres og forbedres jevnlig via diskdefragmentering. Dette vil si at deres eksistens som joggebukse-kvinner, ofte forsvinner når barna når førskolealder.

Mange mødre, eller de aller fleste, opplever å komme i den såkalte overgangsalderen. Da kan det hjelpe med en systemgjenoppretting, eventuelt sette inn et nytt og bedre virusprogram for om mulig klare å komme unna de verste trojanske hestene. Humøret til mødrene kan i denne perioden betegnes som heller labert.

Mødre er å se over alt. På bussen, i parkene, på kino, teatre, McDonalds, og i det hele tatt det som måtte finnes av oppholdssteder. På kino er det veldig vanlig at mødrene glemmer å ta hensyn til de andre publikummerne, og kjøper godteri i cellofan-papir til sine håpefulle. En uheldig virkning av dette, er ofte øresus, migrene, og posttraumatisk stresslidelse hos de andre i salen, for bare å nevne noe.

Mødrene som egentlig ikke er mødre[rediger]

Det er gjort forskning på om de mødrene som adopterer barn fremfor å føde dem selv, slipper unna joggebukse-syndromet, og om barna derfor får problemer, siden vanlige bukser ikke er like enkle å dra eller henge seg fast i, som joggebukser. Men som et resultat av dette ser man at det blir mindre tigging, og mer tid i butikk-sammenheng til å kjøpe det man hadde planer om, fremfor å bli tvunget av sine barn til å belaste konto mer enn hva godt er.

Mor med det såkalte "fluffy" joggebuksesyndromet.

Se også[rediger]