MSN

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

MacGyver fant opp MSN i 1432. Solgte det senere til Microsoft.

MSN er et program for en hemmelig nazi-organisasjon eid av Microsoft, som forkler seg som et uskyldig chatteprogram. MSN står for Many Screaming Nazists, og nazistlederene for programmet bruker kodede meldinger som BRB og LOL. Disse står egentlig for Beat Rare Birds, og Long and looney. Disse nå dekodede beskjedene viser oss at Nazistforeningen består av skrikende , høye , gale mennesker som jobber med å banke opp, og/eller drepe sjeldne fugler. Microsoft har ikke kommentert denne saken, og det er derfor vi skriver det her.

Snakking på MSN[rediger]

Monkey sier:

Hei. min fuck friend !

Kakemonsteret sier:

Hei. min deilige lille dude !

Monkey sier:

Driver med?

Kakemonsteret sier:

Hemmelig. Jeg elsker deg ! :P
Monkey sier:

Fuck. I'm a duck, and i really like to fuck and suck ! <======3

=)


Etter den meldingen blir det Cybersex.


MSN (mannlig sex nyheter)

Er noe folk uten sosiale egenskaper bruker for å kommunisere med andre for å føle seg sosial. Folk som sitter hver helg og prater med folk de ikke kjenner sliter utrolig. Og sånn kan en vanlig samtale være: Du sier "Hei! Skjer?" De andre sier "Hei... Lite, der da?" Og du sier "Lite her å" Dette betyr at vedkommende ikke vil snakke med deg, så det er bare å skjønne hintet.

MSN er også kjent for virus som ødelegger datamaskinen ved å motta meldinger fra Adolf Hitler. Dette gir din PC tuberkulose og tyfus.

Ett MSN Dikt.[rediger]

Weirdo og dingo likte også MSN. fordi de fikk en melding fra Adolf Hitler. Men Lama ville også være med så han fucka en duck.

  • RAP*:

Msn det er ikke bra! Det er alltid facebook vi vil ha (facebook vil vi ha, facebook vil vi ha) MSN på iPhone, og MSN på PC Ja sånn er bare en hypotese! MSN er bare noe tull Så LOL til dere som synes det er som gull! (Skype er best, skype er best) For twitter og Skype, FaceBook og blogg Hvorfor velge noe som er som gogg? Det er kult vil vi ha, Kult er så bra! BLOOOOOD!!!