MS Calculator

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Skjermbilete av Kalkulator i Vista, med «Stjel», «Røm» og «Snik inn» (sjå Copy Paste)

MS Calculator (norsk Kalkulator) er ei lita sak som følger med de fleste Windowsdatamaskiner. Den er laget for å betjene en rekke formål, blant annet:

  • Løse regneoppgaver for late og inkompetente personer
  • Løse problemene med hungersnød i Afrika (med en «Stjel-og-røm-strategi»)
  • Fylle RAM
  • Hjelpe KrF i sin kamp mot ondskap
  • Løse regneoppgaver for late og inkompetente personer

Dette er hva Kalkulator blir brukt mest til. Siden 37% av verdensbefolkning har en IQ lavere en 75 er det et stort behov for en kalkulator som er pålitelig og lett tilgjengelig. Dette er Kalkulator dessverre ikke, så man må regne med å få svar som ikke akkurat er helt som du trodde. Heldigvis er personene som bruker dette «verktøyet» såpass dumme at de innfinner seg med svaret de får. 12+5 blir fort til «GUD ER STOR!!!» og så videre.

Å løse problemer med hungersnød i Afrika[rediger]

Siden folk med en IQ på over 75 tar seg til gode for å bruke Kalkulator, er funksjonen «Hvordan man løser hungersnødproblemer i Afrika» fortsatt urørt. Denne funksjonen ble spesielt designet av Sokrates, en pioneer innen datateknologi. Dessverre er fortsatt denne funksjonen ubrukt.

Å fylle RAM[rediger]

Dette gjør kalkulatoren automatisk slik at det blir plass til mindre ulovlig nedlastet porno på den.

Å hjelpe KrF i kampen mot ondskap[rediger]

Nok en spennende og ganske ukjent liten funksjon. Hver gang en person trykker 666 mer en fem ganger, rykker KrFs djevelutryddere ut. De tar med seg PCen til personen, dynker den i vievann, før de brenner den på et ufattelig stort bål. Asken av din kjære PC blir så spredd utover et stort område i Édmarque.