Mafia

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Ruccola.jpg
… og litt ruccola på toppen!

Alt skal ha litt ruccola på toppen i disse dager!
Ruccola piffer opp enhver artikkel med sin
spennende smak og friske farge! Les mer!
Ruccola.gif«Ahh, dem ja. Hyggelige folk»

- Vladimir Putin om mafiaen

En mafia er en person som hjelper folk, så lenge den ene personen betaler tilbake på en eller annen måte. De fleste er italianere, men det finnes også mafia i Norge også, slik som Gildemafiaen.

Arnold Schwarzenegger, mannen bak mafia-yrket

Opprinnelsen[rediger]

Etter fotball-EM i 2004 var italienerne lei av å tape i hytt og pine. Arnold Schwarzenegger, en ivrig Italia supporter, startet derfor å bestikke dommere for å hjelpe Italia. Det funket ganske bra noen kamper før Sepp Blatter, Fifa's president fikk vite om dette. Han og Schwarzenegger satt timevis i møter for å prøve å komme i enighet. Til slutt ble de enige om at Schwarzenegger skulle få lov til å fortsette med dette så lenge Arnold snakket god-ord om Blatter til resten av Fifa stabben slik at Sebb kunne fotsette å være president. Italia vant forøvrig VM i 2006 og mange andre klubblag i Italia startet med denne moten

Mange folk fikk vite om dette og startet derfor noe de kalt for organisert kriminalitet. Mange store mafiagrupper ble opprettet og alt var i gang.

Fakta om Mafia.[rediger]

 • Nikolaj Valujev er så avgjort ikke en mafia...
 • Mafiafolk e svært snille mennesker som hjelper deg med hverdagsproblemer
 • Salvatore Di Salvio Prenta er hvertfall ikke mafia og holder ikke til på Sicilia...
 • Mulla Krekar er kanskje mafia.
 • Lars Monsen er den eneste alle mafiafolk er redde for.
 • Hver gang det scores mer en 2 mål i italiensk fotball er det mafiaen som står bak.
 • Italiensk fotball er akkurat som wrestling, resultatet ble bestemt på julebordet hos mafiatoppene to år i forveien.
 • Mammaen din er Mafia.
 • mange mafia folk driver med Kat eller går til KAT.
 • Hakkespettene er en mafia
 • Jeg har ikke skrevet disse faktaene om mafiaen med en pistol rettet mot hodet......

Gildemafiaen[rediger]

Gilde sim dekkover reklame.

Gildemafiaen er en av de største mafiagruppene i Norge. De startet opp i 1931 for å selge kjøtt til folk flest. De startet bra og holdt økonomien oppe inntil en sykdomskatastrofe i 2007. Det hadde oppstått salmonella i kjøttet deres og Gildes direktør, Bill Gates var helt fortvilet over at det norske folk hadde funnet ut den hemmelige ingrediensen i Gildes kjøtt. Han var derfor nødt til å gjøre Gilde om til en mafiagruppe som passet på at folk ikke snakket høylytt om denne katastrofen.

Den dag i dag er det fortsatt spioner som hører etter andres samtaler for å finne ut om folk snakker om katastrofen, men hittil har det vært lite snakk om det siden folk har glemt dette.


Tinemafiaen[rediger]

Tine meieri holder fortsatt på med betikkelser

Tine er også en stor mafiagruppe, og var den første mafiagruppen i Norge. De startet med organisert kriminalitet i slutten av 2004. Det første de gjorde var å prøve å få Synnøve Finden ost ut av hyllene hos Rema 1000. Dette greide de også etter litt bestikkelser, men det tok ikke lang tid før en eller annen person tystet om dette til politiet. Pressen var raskt på saken og Tine slet med å få solgt varene sine. Tine prøvde å bortforklare seg fra dette, men folk fortsatte å boikotte varene deres og Tine gikk nesten konkurs.

Heldigvis for Tine glemmer folk fort og Tine er nå like store som før. De er fortsatt en mafiagruppe som holder på med sin kriminalitet, men nå i litt mindre mengder og litt mer skjult.

Den amerikanske mafiaen[rediger]

Fat Tony, en klassisk amerikansk mafia

Den amerikanske mafiaen driver mye med smugling av alkohol. Deres beste samarbeidspartner er Norge som smugler inn den ulovlige brennevinen Jarlsberg, som ifølge wikipedia er ost. Dette er kunn løgn og propagnda fra wikipedia sin side, som prøver å hjernevaske folk med sine konspirasjonsteorier. Mafiaen i Amerika er ikke så smarte, men de er veldig sterke og kan måles opp med den japanske mafianen i styrke. De mest brukte utpressingsmåtene deres er "You've got 48 hours to kill him. And to show that we're not kidding, we give you 24 hours".

De fleste amerikanske mafiaene er opprinnelig italienske, men på grunn av overbefolkning av mafiaer i Italia flytter de til USA.

«You've got 2 hours to write that article about me, or I'l kill you»

- En anonym amerikansk mafia som konfronterer en journalist

Den italienske mafiaen[rediger]

Fabio Capello, en kjent italiensk mafia i dype tanker

Den italienske mafiaen er veldig fotballinteresert. Veldig mange av dem liker spesielt fotballaget Juventus. De har jevnt og trutt bestukket dommere, noe som har ført til stor suksess for Juventus. Dessverre fikk den italienske mafiaen en ripe i lakken etter at politiet fant ut dette. Alle vet at alle politifolk liker AC Milan, en av rivalene til Juventus. To andre lag hadde også gjort noe helt likt, men siden alle som ikke liker Juventus hater dem, ble Juventus sendt ned til italiensk Serie B. Mange var uenige i dette så det italienske fotballforbundet tillot Juventus å holde på med dommerbestikkelser ett år til slik at de ville rykke opp. Dette ble senere omgjort til to år.

Den russiske mafiaen[rediger]

Vladimir Putin, en kjent sammarbeidspartner med den russiske mafiaen

Den russiske mafiaen er mer en arbeidsplass for arbeidsløse russere. Likevel er de ekstremt farlige. De hater amerikanere og prøver hele tiden å finne ut hvordan de skal utrydde dem.

Den russiske mafiaen er litt annerledes enn de andre mafiaene. Istedefor å smugle og bestikke, opptrer den russiske mafiaen mer som spioner. Derfor bør du alltid se om du blir spionert på, for det kan hende at du blir spionert på akkurat nå!! Mange rykter sier at den russiske mafiaen spionerer på folk via det useriøse nettstedet wikipedia. Ettersom wikipedia har vært gjennom veldig mange skandaler ville det ikke komme som et sjokk at den russiske mafiaen har noe med det å gjøre.

Den russiske mafiaen har stor innflytelse på den russiske økonomien og spesielt politikken. Vladimir Putin, den russiske diktatoren, har vært mye i sammarbeid med det de kaller for "ze mafiya"

Den japanske mafiaen[rediger]

Nintendo, en av janpans største mafiagrupper

Den japanske mafiaen er for det meste atletiske og sterke. De holder seg rolige under slåsskamper, men før du vet ordet av det gjør de noe ekstremt kult. Den japanske mafiaen er en stor samarbeidspartner med USA, men de har også ofte kommet i mange krangler med amerikanerne.

Den japanske mafiaen er veldig miljøbevisst. Derfor, hvis de hugger bort en kroppsdel på en person, kan en annen person få kjøpt disse kroppsdelene og få sydd dem på plass. Derfor blir ofte fiendene til den japanske mafiaen deres kunder. Fil:Finn Schj ll 32584o

Kjente mafia metoder[rediger]

 • Brekke fingre
 • Gi innvitasjon til bryllup.
 • Sparke folk i testiklene.
 • Legge på seg og bli feit.
 • Sitte i alt for store stoler.
 • Snu seg i stolen når du kommer.
 • Eie en restaurant.
 • Få småunger til å jobbe i baren.
 • Slå i hjel.
 • Bruke alt for mye hårvoks.
 • Snakke lavt med aksent
 • Kjøre fine biler
 • Gå i dress eller smoking
 • Gi folk tilbud de ikke kan si nei til
 • Gi hverandre klemmer

Grunner til å like mafiaen[rediger]

den litt mindre kjente mafiaen, Osama bin Laden

1) De hjelper deg å utføre ting du ikke greier selv

2) De gir deg en eksakt tid til å betale tilbake for så å halvere den.

3) Alle kjendisene bruker det

4) Du får spenning i hverdagen

5) Du blir kjent med andre kulturer

6) Homer Simpson er en god kunde hos mafiaen. Alle vil jo være som Homer Simpson

7) De samarbeider med politiet og alle vet at politfolk er snille og greie

8) De bringer spenning til fotballen

9) Det finnes faktisk 8 gode grunner til å like dem

10) De bruker fine klær