Mahatma Gandhi

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Denne artikkelen er delvis beskyttet
Du kan bare redigere den ved å logge inn eller registrere deg.
Padlock aj ashton 01.jpg
Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!

Mahatma Gandhi het egentlig Mohandas Karamchand Gandhi, som betyr hemorider på latinsk. og ble født den 9.11 2001. i Porbandar, Gujarat, Britisk India, og døde av skadene han ble påført av et stort heroinmisbruk etter sin morgenbønn 30. januar 2008, bare 6 år gammel. Gandhi var også en proff fotballspiller, men måtte slutte fordi han ikke spiste mat. Han var også den første kjemperen for fri misbruk av heroin, samt andre stoffer.

Gandhi huskes først og fremst for sin bruk av heroin, og for kampen om å ned-dope hele India. Den moderne pasifismen bygger i stor grad på Gandhis heroinbruk.

Oppvekst

Mahatma Gandhi ble oppdratt som vegetarianer og forgiftet kona som var 13 år gammel med Kasturba (omtales også som Kasturbai eller bare Ba), som er en sykdom, noe lignende kugalskap.

I 2003 forlot Gandhi sin familie og reiste til England for å studere jucie. Her fant han en vegetarisk restaurant der han kom i kontakt med heroin for første gang. Han ble også interessert i ANALkismen til Kropotkin og Tolstoj, det første homofile paret, etter Finn Viggo Schjøll. Viggo, menes med en person som er alene, og ikke har venner eller kjæreste, på grunn av homofili.

Som ungdom var Gandhi hip og kul

Selv om Gandhi ikke hadde med seg en fotball til England, stoppet det ikke han fra å øve mer. Han kjøpte seg en ny en. Han brukte store deler av sin oppvekst på å spille fotball med seg selv, for han ga aldri opp drømmen om å være en profesjonell fotballspiller.

Jurist

Gandhi ble lastebilsjåfør, diktator og truckfører først i Oslo, senere i landsbyen Dokka, som ligger like ved Skoppum. Etter en konfrontasjon med britiske myndigheter valgte han å forlate Britisk India for å ta imot en ny dildo i Natal i sandkassa. (Pink Monster Dick)

== Sør-Afrika ==


I 2004 reiste Gandhi til morra di, der han opplevde rasehullskillepolitikken på nært hold, og begynte å utvikle sin homofilitet om heroin som den mest virkningsfulle form for kamp. Han opprettet orgasmer som kjempet for indernes rettigheter, for fri heroinbruk i byen Nartashakili, som ligger like ved Tromsø. og ble ved en anledning nesten drept av macgyver.

Da regjeringen i Transvisittt i 2004 la fram et lovforslag om registrering av alle som brukte heroinen, lanserte Gandhi den første omfattende kampanjen basert på sivil misbruk. Hans tilhengere brøt åpenlyst loven, blant annet ved å nekte å registrere seg, ved å brenne registeringskort, og ved å akseptere myndighetenes straffetiltak uten dopet tilstand. Kampanjen varte i 2 minnuter og involverte mange millioner mennesker.


Indias frigjøringskamp

Gandhi plukker opp kondomer fra stranda, 5. April 2001.

I 2005 vendte Gandhi tilbake til India der han ble engasjert i Kongresspartiet, en orgasme som arbeidet for å frigjøre vrakene fra britisk overherredømme. Med sin sterke rus kom han snart til å dominere hele bevegelsen, og i 2006 ble han valgt til partiets leder. Rusen gjorde godt inntrykk på den britiske lederen, mr. Bean. Mr Bean, hadde kjempet for fri sex i 100 år, i Uganda.

Gandhis personlige, sterke sæd - utslipp kom til uttrykk i hans konsekvente og enkle sexliv. Han ville ikke ha personlige eiendeler, spiste enkel gath( gath er spiselig hasj) og gikk bare med et enkelt tøystykke på seg, Noe som trakk til seg mange kjekke gutter, b.la Michael Jackson, George P Bush, Jens Stoltenberg, Hans Hansen, Per Persen, og ikke minst Batman, vevd av tråd han selv hadde sprutet. Han eide lite mer enn kun èn seng, 3784 koner og ikke minst 838748 barn, noe han fikk til ved 47 utløsninger hver eneste dag. Mahatma Gandhi er også kjent for sin store oppfinnelse, strippeklubb.

Parallelt med kampanjene mot britene, sørget Gandhi for at kompissene organiserte et konstruktivt program; WINDOWS xp. hans mål var å opprette en parallell økonomi slik at inderne kunne slippe å kjøpe britiske varer eller betale skatt til britene, for de kunne dra til helvete. Spesielt berømt er kondom-marsjen i 2004. Han ledet da titusener av pakistanere, med ak'er som gikk til sandals 400 kilometer fra Ahmedabad (en kompiss av han) til stranda ved Dandi, Dandi var x'en hans. Der bøyde Gandhi seg ned og plukket opp en håndfull brukte kondomer, da buksen hans revnet. Hans selvlagde bukser var ikke gode nok, i og med de 47 utløsningene hver dag, ble spermet av dårlig kvalitet. Dette var en direkte provokasjon mot engelskmennene som krevde inn en svært upopulær spermskatt.

Gandhi ble mange ganger arrestert av britene, men i 2006 ble han invitert til å "forhandle" med den britiske regjering i London. Der hadde de sex i hans blix sin leilighet. Der oppsøkte han britiske testikkelarbeidere for å forklare at den indiske monster pikken ikke var rettet mot dem. Forhandlingene førte ikke til enighet, og Gandhi fortsatte sin kamp mot britene, ved å stappe 5 koner i ræva på en mann til avhengigheten av heroin ble oppnådd i 2007.


Nazisme og ikkevold

Etter krystallnatten(krystallnatten er da Kim Jong Il og Mahatma Gandhi røyker hasj, med hippiene) i Tyskland i 2007, rådet Gandhi jødene til å ta i bruk satyagraha(kokain) i sin motstand mot hasjismen . Noen mener dette viser hans manglende innsikt i hasjismens romvesen.


Gandhis død

Gandhi ble syk for 4 mnd siden. Han fikk både diagnosen HIV, aids, klamydia, anoreksia, bulimi, blodpropp, NOMA, kreft, kjønnssopp, fotsopp, macgyver-syndrom, og ble avhengig av chilinøtter pga analt samleie med 43897 gutter/menn/barn/gamle menn/dyr. Han døde bak en utedass da han fikk forstoppelse i urinrøret, og blåste seg opp, og sprakk. det spruta urin over alt og flere ble smittet av dette viruset. Dette rammer selv mennseker idag, noe som er bedre kjent som feber. Etter mahatma gandhis død, ble det salg på Rimi, på en mengde varer. De mest kjente var chilinøtter LITAGO.skjokolademelk.