Malaysia

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Zeichen 101.png ADVARSEL! Zeichen 101.png
Uendelig2.jpg
Denne siden inneholder usannsynlig store tall!
Burgyur Mundyurfruyyuruururururuururyuyuyuyryuryrryururyuyr
Wannabe USA
Malaysia.png
(flagg)
Small
(våpenskjold)
«Ned med USA»
Malaysia.jpg
Hovedsteder Uyuyrueyuyuryuyubfuybuybeuybuybuyyuyuyuyyyuyuyuuyuyu
Største byer (Se over)
Innbyggertall Like mange som i går
Offisielle språk Muyuurduyuyuyusysuydyyuryruyrruryryuyruyeyuryuryuryrueyuyr og amerikansk
Styreform Kapitalistisk korrupsjonsdiktatur
Keiser: Murduyundu M'Uryuu
Pengeinnkrever: Murduuyu Mayuurdyu
Selvstendighet 1312
Avhengig av Uer og Yer
Uavhengig av USA
Valuta 1 U = 10 Y
Tidssone Fem på ei ku
Nasjonaldag 18. november
Landkode UUUYYY
Toppnivådomene .uyyu
Nasjonalsang:
«Uyuryuyryuuyduyuyueyuyuyruyduy»


«Hallo, USA!»

- Forvirret rockeband på konsert i Malaysia

Malaysia er et fritt land som har stjålet flagget til USA. Det er fordi de har vært bitre fiender siden tidenes morgen. (Se Historie)


Historie[rediger]

I 1492 ble Malaysia oppdaget av den amerikanske polfareren Christofer Columbus. Etter den dagen hadde USA Malaysia som en av de 12 delstatene. USA lot Malaysia gjøre som de ville, men en dag falt Malaysia og slo seg på trehjulssykkelen sin, noe som førte til at USA kom fram med pekefingeren: "Du må ikke sykle uten hjelm! Bla bla bla..." Da ble Malaysia forbannet, og ønsket å løsrive seg. Og tenk at alt dette kunne vært unngått hvis Malaysia bare syklet med hjelm!

I 1678 startet den første amerikakrigen. Det var Malaysia mot USA. USA hadde jo selvsagt Storbritannia i ryggen. Det endte med tap for Malaysias del. I 1702 startet den andre amerikakrigen. Denne gangen hadde USA Frankriket i ryggen, noe som førte til tap for Malaysia. Igjen. Slik har det fortsatt gjennom de 342 amerikakrigene opp gjennom årene. Det ventes at Malaysia vil vinne sin første krig ca år 2089, når gjelden deres til USA ventes nedbetalt. (Se Økonomi)


Økonomi[rediger]

Malaysias økonomi går dårlig for tiden. Dette skyldes et gigantisk lån som Malaysia tok opp fra USA i 1678. USA skjønte jo selvfølgelig hva det var Malaysia prøvde på, og påla landet store renter. (Sier 984% rente p.a. deg noe?) Malaysias viktigste import er tånegler. Disse tåneglene brukes til å lage halskjeder, som igjen selges til utlandet. Malaysias viktigste eksport er som sagt tåneglhalskjeder. Bedriften går utrolig nok selvsagt ikke bra; ingen vil kjøpe et halskjede av tånegler. Tånegler er ikke det eneste de bruker til å lage ting de bruker hår fra aper. De vokser og barberer aper for å lage parykker og klær. De bruker også hår fra menneske kroppen, fra hele menneskekroppen.

Aktivalderdom.jpg Dette landets innbyggere liker deg ikke!


Geografi[rediger]

Malaysia er geografisk sett helt likt resten av verden. Det eneste er den ene innsjøen de har. Den heter Uyyuryuyruyusyuruyfuufyudycusyduyyuryuy, og rommer 84 millioner liter væske. Men det er ikke vann i innsjøen. Det er noe svart gugg som er skikkelig klissete. Som du sikkert ikke har skjønt, er det olje vi snakker om. Men malaysierne er like dumme som deg, og derfor har de ikke skjønt det enda. Og de har i alle fall ikke kommet på ideen å selge dette klisset.

Kjente personer fra Malaysia[rediger]

Land i Asia
· Afghanistan · Armenië · Azerbeidzjan · Bahreïn · Bangladesh · Bhutan · Brunei · Cambodja · China · Cyprus · Filipijnen · Georgië · India · Indonesië · Irak · Iran · Israël · Japan · Jemen · Jordanië · Kazachstan · Kirgizië · Koeweit · Laos · Lengevekijstaan · Libanon · Maldiven · Maleisië · Mongolië · Myanmar · Nepal · Noord-Korea · Nynorge .Oezbekistan · Oman · Oost-Timor · Palestina · Pakistan · Qatar · Rusland · Saoedi-Arabië · Singapore · Sri Lanka · Syrië · Tadzjikistan · Taiwan · Thailand · Tibet · Torarnistan · Turkije · Turkmenistan · Verenigde Arabische Emiraten ·Viet Nam · Zuid-Korea ·
.