Maldiskusjon:Hagearbeid ferdig

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Gode endringar av herr Jaf. -Slettefantomet Paddekaka 19. jul 2009 kl. 14:22 (UTC)

Forslag til tekst[rediger]

Hagearbeid2.JPG

Informasjon

Denne artikkelen ble forbedret via Ikkepedias hagearbeid.
Hvis du vil hjelpe til med å forbedre Ikkepedias artikler, ønskes du velkommen til Ikkepedias Hageforening.

Siden jeg er imot å be folk om å pelle seg vekk og ikke bidra til artiklene som ligger på Ikkepedia. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 14. aug 2009 kl. 13:43 (UTC)

Me ber jo berre dei som gjør hærverk om å pelle seg vekk. Og dei vil me vel eigentleg ikkje ha her på Ikkepedia i utgongspunktet? -Slettefantomet Paddekaka 14. aug 2009 kl. 15:30 (UTC)
Ja, men vi trenger vel ikke maler i artiklene våre som ber folk om å pelle seg vekk? Jeg ser ikke helt nødvendigheten av dette eller sammenhengen med artikkelen og hagearbeid-prosjektet? Man skulle jo tro at alt som skjer på Ikkepedia er vandalisme, og at administratorene er en politipatrulje som bare sitter og venter på muligheten til å blokkere folk. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 14. aug 2009 kl. 15:52 (UTC)
Oi, der det ikkje det som er meininga? Sitte og vente på å blokkere folk, meiner eg. Då har jo eg misforstått totalt! Nei da, du har jo eit poeng. Hensikten med malen er vel eigentleg å vise at denne artikkelen blei forbedra via hagearbeid, samtidig som me sprer viten om hagearbeidet så andre kan melde seg inn og vere med oss og fylle igjen gjørmepyttane. Men elles trur eg ikkje at nokon vil ta seg nær av åtvaringa i malen. -Slettefantomet Paddekaka 14. aug 2009 kl. 16:02 (UTC)
Nei, men jeg synes det blir som å invitere noen hjem til seg og deretter skrike "MEN ØDELEGGER DU NOE, KAN DU PELLE DEG HJEM IGJEN"(ikke en direkte sammenligning). Vi har nybegynnerens guide og noen løselige regler om hva som er greit å gjøre på ikkepedia. Det synes jeg holder, om ikke det skal lure seg advarsler mot å redigere og om å vandalisere inn i artiklene våre også. Er de ute etter å vandalisere, gjør de det. Uten å bry seg om advarsler og regler. Om de er ute etter å bidra, blir nok mange skremt vekk av denne malen.
Viten om hagearbeidet bør være fokus i denne malen. Ikkepedias regler har vi samlet i nybegynnerens guide. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 14. aug 2009 kl. 16:16 (UTC)
Problemet er jo berre at dei fleste ikkje leser guiden. Det merkar me gong på gong. Men du kan berre endre malen slik du vil. -Slettefantomet Paddekaka 14. aug 2009 kl. 16:18 (UTC)
Poenget mitt med den forrige posten var at de som er ute etter å vandalisere ikke bryr seg om verken advarsler eller nybegynnerens guide. De er her for å vandalisere, og tar seg til rette. Dette er ikke et nytt problem, alle wikier har det slik. Vi administratorer tar oss av vandaler når de utfører vandalisme, og bør ikke se på alle brukerene av ikkepedia som vandalister til det motsatte er bevist. Jeg klarer rett og slett ikke å skjønne hvorfor det skal være nødvendig med en så fiendtlig melding, med så mye fokus på at det kanskje kommer noen innom artikkelen og føler behov for å vandalisere. Og attpåtil i en mal som hører til ett av Ikkepedias mest konstruktive og positive prosjekter. Det er jo ikke vandalistene vi vil vie vår oppmerksomhet, de bare blokkerer vi og fortsetter med dagen vår. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 15. aug 2009 kl. 03:58 (UTC)
Ja, du har jo eit godt poeng der. Då er det vel berre å forandre den då :o) -Slettefantomet Paddekaka 15. aug 2009 kl. 11:11 (UTC)
Takker og bukker! --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 15. aug 2009 kl. 15:22 (UTC)
Bukker, nikker, neier og danser seg omkring. Så var det gjort. End of diskusjon. :) -Slettefantomet Paddekaka 16. aug 2009 kl. 12:01 (UTC)